Τεράστια επιτυχία για το βιβλίο των Κωνσταντίνου Λαγού και Φώτη Καρυανού “ Μάχη του Μαραθώνα- Η ανατροπή”. Όπως γράφει ο Κων. Λαγός “σήμερα πληροφορηθήκαμε με μεγάλη χαρά ότι το Πανεπιστήμιο του Harvard αγόρασε την αγγλική έκδοση του βιβλίου μας “Who Really Won the Battle of Marathon?” Barnsley : Pen & Sword Military, 2020!

Καθώς η αγορά έγινε πριν από μερικές ημέρες, το βιβλίο είναι ακόμη καθοδόν για το Harvard. Όμως του έχει ήδη δοθεί ο κωδικός alma666217. Το Harvard είναι το πρώτο μεγάλο πανεπιστήμιο που αποκτά το βιβλίο μας, αν και έχουν προηγηθεί τέσσερα άλλα αμερικανικά πανεπιστήμια που είναι λιγότερο γνωστά:
1. Sewanee: The University of the South Jessie Ball duPont Library 2. Reed College Library 3. Rice University Fondren Library Houston, Texas. 4. Texas A&M University Evans Library & Annex; Main campus library.
Αξίζει να επισημανθεί ότι το παράρτημα του Τexas A&M University στο Κατάρ ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο που αγόρασε το βιβλίο”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016