Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
26/04/2024 | 15:38 (ενημερώθηκε 1 εβδομάδα πριν)
Φ. Καρβουνοπούλου

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει 250 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες στην Φλώρινα

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει 250 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες στην Φλώρινα

Κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» σε δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και τοπικών φορέων

Κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίου, πραγματοποίησε ποικίλες φιλανθρωπικές δράσεις, για την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη σε δομές της Ιεράς Μητροπόλεως και τοπικούς φορείς.

Εν όψει της εορτής του Πάσχα, διένειμαν δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 250 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, ενώ  ενισχύθηκε, από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», το Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως με την παράδοση ενός (1) τόνου κρέατος για τις καθημερινές ανάγκες επισιτιστικής βοήθειας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ειρηναίος και ο κ. Δήμτσας παρέστησαν στην σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν από κοινού τον  Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά, όπου συζήτησαν για την αξιοποίηση του παλαιού Επισκοπείου – Οικοτροφείου της Πτολεμαΐδας.

Ο κ. Δήμτσας μετέφερε τις ευχές και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και της Δυτικής Μακεδονίας ευρύτερα.

Τόσο ο Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος, όσο και η τοπική ηγεσία, εξέφρασαν εγκάρδιες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο για την απύθμενη αγάπη του, την έμπρακτη, γενναιόδωρη και διαρκή στήριξη των ανθρώπων και των δομών της ακριτικής Μητροπόλεως.

Τέλος θερμές ευχαριστίες απηύθυναν, στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την παρουσία της, την προσφορά και την ανακούφιση στο έργο και τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης