Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
26/04/2024 | 00:37 (ενημερώθηκε 1 εβδομάδα πριν)
Militaire News

Μόνο στην «επικοινωνία» βρίσκει λάθη στα Τέμπη ο πρωθυπουργός!!! Η απάντηση…

Μόνο στην «επικοινωνία» βρίσκει λάθη στα Τέμπη ο πρωθυπουργός!!! Η απάντηση...
Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη. Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο κ.Μητσοτάκης ρωτήθηκε για το έγκλημα των Τεμπών. Μεταξύ άλλων είπε:

«Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά. Αναφέρομαι, κυρίως, όχι στους χειρισμούς στο πεδίο. Αναφέρομαι κυρίως στην επικοινωνία και στην ανοχή την οποία δείξαμε στις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες δυστυχώς ρίζωσαν και έπεισαν ένα μεγάλο κομμάτι των συμπολιτών μας. Ότι έγινε «μπάζωμα» ή «ξεμπάζωμα», γιατί βλέπετε ότι αλλάζουν οι ορολογίες κάθε τρεις και λίγο…»

Ώστε απ΄ όσα έγιναν το πρόβλημα ήταν στην επικοινωνία! Τι εννοεί ότι ανέχτηκε η κυβέρνηση «θεωρίες συνωμοσίας»; Ότι δεν τηρήθηκε απολύτως τίποτα απ΄ όσα προβλέπονται σε σημεία πολύνεκρου δυστυχήματος, ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει πια; Υπάρχουν φωτογραφίες, πλάνα, μαρτυρίες και φυσικά οι συγγενείς που ουδείς μπορεί να τους αμφισβητήσει. Ούτε ο πρωθυπουργός.Όσο για τα «σενάρια συνωμοσίας»; Η απάντηση έχει δοθεί και από τον Ταξίαρχο ε.α Παναγιώτη Γερογλή:

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης