Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
26/04/2024 | 12:32
Militaire News

Τουρισμός για Όλους 2024: Τα αποτελέσματα στο tourism4all – Ο πίνακας δικαιούχων

Τουρισμός για Όλους 2024: Τα αποτελέσματα στο tourism4all - Ο πίνακας δικαιούχων

Έγινε η κλήρωση για την επιλογή των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» – ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο vouchers.gov.gr/tourism4all-2024.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με SMS και email, ενώ μπορούν να μπαίνουν και στην ιστοσελίδα του gov.gr με τους κωδικούς τους Taxisnet όπου θα δουν τον προσωρινό και οριστικό πίνακα των δικαιούχων.

ΕΔΩ βλέπετε τα τελικά αποτελέσματα

Όσοι δικαιούχοι κληρώθηκαν, θα εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο τουριστικό κατάλυμα της χώρας επιλέξουν. Δεν μπορούν να εξαργυρώσουν τα voucher για εισιτήρια ή εστίαση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας κατατέθηκαν 972.893 αιτήσεις γεγονός που αποδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα Αναλυτικά οι επιδοτήσεις αναλύονται ως εξής:

  • Κληρωθέντες με βασικό ποσό ενίσχυσης Euro 200: ποσοστό 78,12%
  • Κληρωθέντες με επαυξημένο ποσό ενίσχυσης Euro 300: ποσοστό 18,77%
  • Κληρωθέντες άτομα με αναπηρία από 67% και άνω με επαυξημένο ποσό ενίσχυσης Euro 400: ποσοστό 3,11%

Ο συνολικός αριθμός των κληρωθέντων σύμφωνα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό είναι: 107.204 δικαιούχοι.

Τουρισμός για Όλους 2024: Voucher στο κινητό

Η τράπεζα θα ενημερώσει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:

γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας.

Αφότου εισέλθει στον ανωτέρω σύνδεσμο, ο δικαιούχος δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα.

Εφόσον λάβετε την ενημέρωση μέσω email και SMS ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να τη δείτε μέσα στην πλατφόρμα της Viva Wallet.

Αν δεν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

  • Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Ενεργοποίησε το Τουρισμός για όλους Pass σου»
  • Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης σας ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 16 χαρακτήρες, να περιέχει τουλάχιστον ένα ψηφίο (1-9) και έναν ειδικό χαρακτήρα.
  • Καταχωρήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για επιβεβαίωση
  • Καταχωρήστε τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και επιλέξτε Επιβεβαίωση

Αν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

  • Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Δες το Τουρισμός για όλους Pass σου»
  • Πραγματοποιήστε είσοδο με το κινητό σας τηλέφωνο και το password σας
  • Επιλέξτε την ένδειξη Tourismos For All Pass

Σε δηλώσεις της η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι «με την ολοκλήρωση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2024», επιβεβαιώσαμε τη δέσμευσή μας για έναν τουρισμό προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, θέτοντας διευρυμένα εισοδηματικά αλλά και περισσότερα κοινωνικά κριτήρια. Διασφαλίζουμε έτσι, τόνισε η Υπουργός Τουρισμού, ότι περισσότεροι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας έως το τέλος του έτους. Δουλεύουμε, πρόσθεσε, μεθοδικά και με σχέδιο για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών, προς όφελος των πολλών».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης