Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
20/08/2023 | 19:28 (ενημερώθηκε 8 μήνες πριν)
Φ. Καρβουνοπούλου

Στα πύρινα μέτωπα της Αλεξανδρούπολης η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τον «ΜΑΣΟΥΤΗ» στηρίζουν πυροσβέστες, εθελοντές και κατοίκους

Στα πύρινα μέτωπα της Αλεξανδρούπολης η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τον «ΜΑΣΟΥΤΗ» στηρίζουν πυροσβέστες, εθελοντές και κατοίκους

Αρωγός ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε όσους έχουν ανάγκη και δίνουν μάχες στα μέτωπα από την ανεξέλεγκτη πύρινη λαίλαπα στην Αλεξανδρούπολη.

Σε άμεση ανταπόκριση η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την εταιρεία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» παρέδωσαν στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο ανθρωπιστική βοήθεια αποτελούμενη από χιλιάδες είδη εμφιαλωμένου νερού, χυμών και αρτοσκευασμάτων, η οποία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία – Κέντρο Επιχειρήσεων, διανέμεται για την ενίσχυση εθελοντών, πυροσβεστών και κατοίκων στην εξέλιξη των πυρκαγιών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» για την πολύτιμη στήριξη σε όσους συνδράμουν στην κατάσβεση του μετώπου και στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως έχει αρχίσει με ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς η παραμονή και φιλοξενία πυρόπληκτων κατοίκων.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεχίζει αδιάκοπα σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και την Πυροσβεστική Υπηρεσία την χαρτογράφηση αναγκών για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας όπου απαιτείται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης