Θράκη: Η τουρκική “πολιορκία” και το επαναλαμβανόμενο ελληνικό λάθος! Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο Militaire

Το ρεπορτάζ του Al Jazeera για τη Θράκη και τα “γερμανικά χειροκροτήματα” για όσα απαράδεκτα ανέφερε, προκαλούν ερωτήματα και προβληματισμό. Όχι μόνο για τις τουρκικές επιδιώξεις που δεν είναι κρυφές, αλλά και για τις ελληνικές αντιδράσεις.

Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, είναι γέννημα θρέμμα της Θράκης. Γνωρίζει την περιοχή ,τα προβλήματα της αλλά και τις λύσεις που θα μπορούσαν να δοθούν σ΄ αυτές. Επιπλέον είναι από τις ψύχραιμες φωνές που αναλύουν με νηφαλιότητα όλα όσα προσπαθούν να κάνουν οι Τούρκοι αλλά και όσα κάνουμε, θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά για ανεξήγητους λόγους δεν πράττουμε. Και πρώτα απ΄ όλα όπως λέει στη συνέντευξη του στο Militaire.gr ο κ.Στυλιανίδης δεν προβάλλουμε όσο πρέπει τις υποδειγματικές συνθήκες υπό τις οποίες ζει η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, μαζί με τους χριστιανούς συμπολίτες της.

Δείτε την ενδιαφέρουσα ανάλυση του κ.Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

ΥΓ. Θα ζητήσουμε εκ των προτέρων συγγνώμη για τις τεχνικές ατέλειες. Ο φίλς Γιώργος Γρυλλής, ο άνθρωπος που διαχειρίζεται όλο το τεχνικό κομμάτι των τηλεοπτικών συνεντεύξεων για κάποιες ημέρες ή εβδομάδες δεν θα μπορεί να μας προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του. Ένα ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του τον υποχρεώνει σε αναγκαστικές διακοπές. Ευτυχώς η μοναδική συνέπεια του ατυχήματος περιορίζεται σ΄ αυτό, επειδή πάντα φοράει κράνος. Τέλος καλό ,όλα καλά και για όσο καιρό μας λείψει ζητούμε την κατανόηση σας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016