Ανάμεσα στα ονόματα που είχαν γραφτεί για την πρόταση που θα έκανε ο πρωθυπουργός για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ήταν κι αυτό του Επίτιμου Α/ΓΕΕΘΑ και τέως ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη. Υπήρξαν αρκετοί που το σκέφθηκαν και το είχαν βάλει στη λίστα των εισηγήσεων προς τον πρωθυπουργό.
Αν ο κ.Μητσοτάκης είχε κάνει αυτή την επιλογή θα ζούσαμε το εξής παράδοξο: πριν από ακριβώς ένα χρόνο, σαν χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει το ατόπημα να συγκρίνει την υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη με εκείνη του…Σπαντιδάκη! Η γκάφα είχε προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις και το επιτελείο Μητσοτάκη έκανε μεγάλο κόπο για να τη “συμμαζέψει”. Ο ίδιος φαίνεται ότι δεν το ξεπέρασε και γι΄ αυτό από το περιβάλλον Αποστολάκη δεν έδωσαν μεγάλη σημασία στις φήμες και τα δημοσιεύματα.
Ο Αποστολάκης ήταν πάντως από τα λίγα ονόματα -στα οποία συμπεριλαμβάνεται και αυτό της κυρίας Σακελλαρόπουλου- που αντιμετωπιζόταν θετικά από τη κοινή γνώμη. Πολλά άλλα προκάλεσαν ειρωνικά μειδιάματα ή σκληρά σχόλια καθώς αποδείκνυαν για ακόμη μια φορά ότι πολλοί από τους πολιτικούς μας μάλλον “ζουν αλλού”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016