Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
14/09/2023 | 23:05
Militaire News

Η Renault και η Dacia στο Golden Hall για την Mobility 2023

Η Renault και η Dacia στο Golden Hall για την Mobility 2023

  • Η Renault και η Dacia με δύο ηλεκτρικές πρεμιέρες στην «Μobility 2023» στο Golden Hall
  • Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο  Renault Mégane E-Tech Electric
  • Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Dacia Spring Electric
  • Από τις 14-23 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του Golden Hall, με ελεύθερη είσοδο

Το Group Renault, θα συμμετέχει με δύο πανελλήνιες πρεμιέρες στη φετινή «Mobility 2023», που θα διεξαχθεί στον προαύλιο ανοιχτό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι.

Πιο συγκεκριμένα, η Renault θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο Mégane E-Tech Electric. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Renault που σηματοδοτεί την απαρχή της εφαρμογής του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού Renaulution. Το Renault Megane 5ης γενιάς βασίζεται στην τελείως καινούρια πλατφόρμα ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής CMF-EV, έχει ισχύ 220 ίππους και αυτονομία έως 450 χιλιόμετρα. Η σύγχρονη δομή του του επιτρέπει βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, καθώς και την πιο συμμετοχική οδηγική εμπειρία της κατηγορίας.

Παράλληλα, η Dacia θα παρουσιάσει το νέο Spring Electric. To νέο Spring, είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia. Αποτυπώνει απόλυτα το πνεύμα της Dacia, προσφέροντας όλα όσα ζητάει ο σύγχρονος οδηγός, σε ασυναγώνιστη τιμή. Εξοπλίζεται με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων, ενώ έχει αυτονομία έως 310 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Διατίθεται στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Extreme, έχει χώρο αποσκευών 290 λίτρα, ενώ, ανάλογα την υποδομή, μπορεί να φορτίσει έως 80% σε λιγότερο από 1 ώρα.

Η «Mobility» διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, φιλοξενώντας ηλεκτροκίνητα, επαναφορτιζόμενα plug-in οχήματα και υβριδικά μοντέλα όλων των κατηγοριών. Εφέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να την επισκεφτούν από τις 14-23 Σεπτεμβρίου, τις καθημερινές από τις 17.00 – 21.00 και το Σάββατο από τις 11.00 – 20.00, ενώ η πρόσβαση στο χώρο της «Mobility» είναι ελεύθερη.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης