Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
14/06/2023 | 13:12
Militaire News

Αποτελέσματα Πανελληνιών 2023 στο κινητό – Δήλωση ΕΔΩ στο smsresults.minedu.gov.gr

Αποτελέσματα Πανελληνιών 2023 στο κινητό - Δήλωση ΕΔΩ στο smsresults.minedu.gov.gr
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω SMS έχουν και φέτος οι υποψήφιοι για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2023, καθώς θα μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους αλλά και της σχολής/τμήματος στην οποία πέρασαν με ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό τους.

Η πλατφόρμα όπου μπορούν οι υποψήφιοι να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο ανοίγει αύριο, Πέμπτη 15 Ιουνίου και θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Ιουνίου. Εγγραφή ή επιβεβαίωση κάνετε μπαίνοντας στο smsresults.minedu.gov.gr πατώντας ΕΔΩ μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr. Για να κάνετε τη δήλωση θα πρέπει να έχετε τα στοιχεία συμμετοχής σας στις Εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης