Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
28/10/2022 | 21:28 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Tv πρόγραμμα τηλεόρασης – Οι ταινίες σήμερα

Tv πρόγραμμα τηλεόρασης - Οι ταινίες σήμερα
φωτ. αρχείου / PIXABAY

TV: Ποιες ταινίες παίζουν τα κανάλια – Το πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Υπολοχαγός Νατάσα

Πολεμική
1970
Έγχρ.
Διάρκεια: 124′

Νταχάου, 1965. Η Νατάσσα Αρσένη επισκέπτεται το χώρο συγκέντρωσης όπου τη βρήκαν οι Αμερικανοί στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στη συνέχεια, ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής…

ALPHA 21:00

Αυτοί που Μίλησαν με το Θάνατο

Πολεμική
1970
Έγχρ.
Διάρκεια: 99′

Μετά την κήρυξη του ελληνο-ιταλικού πολέμου, μια παρέα συμφοιτητών συμμετέχουν σε μια αντιστασιακή ομάδα, στην οποία ο ένας από αυτούς δεν δέχεται να μπει γιατί ο πατέρας του ποτέ δεν έκρυψε τα φιλογερμανικά αισθήματά του.

OPEN 21:00

Να Ζει Κανείς ή Να Μη Ζει;

To Be or Not to Be

Κωμωδία
1942
Α/Μ
Διάρκεια: 99′
Κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής στη Βαρσοβία, ένας θίασος βρίσκεται μπλεγμένος σε αποστολή εντοπισμού ενός Γερμανού κατασκόπου.

ΕΡΤ3 22:00

Άδοξοι Μπάσταρδοι

Inglourious Basterds

Πολεμική
2009
Έγχρ.
Διάρκεια: 153′
Μια επίλεκτη ομάδα Αμερικανών κομάντο, η οποία έχει γίνει ο φόβος κι ο τρόμος των ναζί στην κατεχόμενη Γαλλία, αναλαμβάνει, σε συνεργασία με την Εβραία ιδιοκτήτρια ενός παριζιάνικου σινεμά, μια επικίνδυνη αποστολή που μπορεί ν’ αλλάξει την εξέλιξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΑΝΤ1 22:00

Τζάνγκο, Ο Βασιλιάς του Σουίνγκ

Django
2
Δραματική
2017
Έγχρ.
Διάρκεια: 117′

Στο κατεχόμενο Παρίσι του 1943 ο Τζάνγκο Ράινχαρτ είναι ο βασιλιάς του σουίνγκ. Η γερμανική προπαγάνδα τού ζητά να ταξιδέψει στο Βερολίνο για συναυλίες, ενώ οι ομοεθνείς του τσιγγάνοι καταδιώκονται από τους ναζί. Έτσι αποφασίζει να διαφύγει στην Ελβετία μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του.

ΕΡΤ2 22:00

Ουρανός

Πολεμική
1962
Α/Μ
Διάρκεια: 86′
Ο πόλεμος της Αλβανίας μέσα από την προσωπική περίπτωση διάφορων ανώνυμων φαντάρων που ποτέ δεν επέστρεψαν.

ΒΟΥΛΗ 22:00

28η Οκτωβρίου Ώρα 05:30

Πολεμική
1971
Έγχρ.
Διάρκεια: 102′
Η ζωή ενός γραφικού χωριού της Μακεδονίας αλλάζει μετά τη γερμανική Κατοχή, όταν οι κάτοικοι υποχρεώνονται να δουλέψουν σε ένα εργοστάσιο κατασκευής πολεμικού υλικού.

OPEN 23:00

Η Ζωή Είναι Ωραία

La Vita E Bella

Κωμωδία
1997
Έγχρ.
Διάρκεια: 116′
Ένας Ιταλοεβραίος προσπαθεί να πείσει τον πεντάχρονο γιο του ότι ο εγκλεισμός τους σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης δεν είναι παρά μέρος ενός παιχνιδιού με σκληρούς όρους και έπαθλο ένα αληθινό τανκ.

ALPHA 23:50

Η Ανταλλαγή

Changeling

Δραματική
2008
Έγχρ.
Διάρκεια: 142′
Στο Λος Άντζελες του 1928, ο εννιάχρονος Ουόλτερ Κόλινς εξαφανίζεται. Όταν λίγο αργότερα εμφανίζεται ένα παιδί και ισχυρίζεται πως είναι ο Ουόλτερ, η μητέρα του αρνείται πως είναι στ’ αλήθεια ο γιος της, ενώ η αστυνομία, θέλοντας να σταματήσουν οι έρευνες, την πιέζει να τον αποδεχτεί.

ΑΝΤ1 01:00

Amore Mio

Κωμωδία
2015
Έγχρ.
Διάρκεια: 95′
Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετα-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.

STAR 01:15

Θανάσιμη Μητέρα

Mother’s Day

Τρόμου
2010
Έγχρ.
Διάρκεια: 112′
Τρία αδέρφια που καταζητούνται από την αστυνομία εισβάλλουν στο παλιό τους σπίτι και κρατούν αιχμάλωτους τους νέους ιδιοκτήτες με τους φίλους τους. Γρήγορα καταφθάνει και η ψύχραιμη, αλλά με άγριες διαθέσεις μητέρα τους.

OPEN 01:15

Guernica: Στην Πρώτη Γραμμή

Δραματική
2016
Έγχρ.
Διάρκεια: 110′
Τον Απρίλιο του 1937, καθώς οι πολίτες της ισπανικής πόλης Γκερνίκα ζουν τις συνέπειες του εμφυλίου πολέμου, ένας Αμερικανός πολεμικός ανταποκριτής ενώνει μυστικά τις δυνάμεις του με μια Ισπανίδα υπεύθυνη της κυβέρνησης για τη λογοκρισία των ειδήσεων, προκειμένου να ξεπεράσει τα εμπόδια που βάζει στην αλήθεια το αυταρχικό καθεστώς. Όλα όμως ανατρέπονται όταν οι ναζιστικές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη μικρή βασκική πόλη, και οι δυο τους θα ανακαλύψουν ότι η ελεύθερη δημοσιογραφία είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η φρίκη του πολέμου.

MEGA 02:10

Ηλίθιος και Πανηλίθιος

Dumb and Dumber To

Κωμωδία
2014
Έγχρ.
Διάρκεια: 110′
Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια, οι Λόιντ και Χάρι ξεκινούν ένα ταξίδι μέχρι την άλλη άκρη της Αμερικής αναζητώντας τη χαμένη κόρη του τελευταίου.

ALPHA 02:45

Το Παιχνίδι του Κύριου Ρίπλεϊ

RIPLEY’S GAME

Αστυνομική
2002
Έγχρ.
Διάρκεια: 110′
Αν και αποτραβηγμένος σε μια πολυτελή βίλα στην Ιταλία, ο Τομ Ρίπλεϊ επιδεικνύει το ταλέντο του στη ραδιουργία, εμπλέκοντας έναν οικογενειάρχη που πάσχει από λευχαιμία, σε υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα σε μαφιόζους.

STAR 03:30

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης