Την Κυριακή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς απ όλο τον κόσμο, θα είναι και μερικές δεκάδες που θα τρέχουν με την ΦΛΟΓΑ στην καρδιά! 
Τρέχουν με το σήμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ στο στηθος και στην πλάτη, και τρέχουν ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!
Τρέχουν για να προβάλλουν το έργο και τις δράσεις της ΦΛΟΓΑΣ, τους Ξενώνες της με τα πάνω από 50  παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και τους γονείς τους , για τα προγάμματα κατ’ οικον νοσηλείας, τους γιατρους της, τα προγράμματα στήριξης των Ογκολογικών Κλινικών των Παιδιατρικών Νοσοκομείων κλπ κλπ. 
 
”Pasta Party”

Την Παρασκευή το βράδυ η Ομάδα των εθελοντών δρομέων , εμπλουτισμένη και με πολλούς νέους χομπίστες-αθλητες, καθως και μελη της Φλογας που τους συμπαραστεκόνται από την πρώτη στιγμή, βρεθηκαν όλοι μαζί στο Σπίτι της Φλόγας στο Γουδή, για το ”PASTA PARTY”!!!Συνεχίζοντας την παραδοση 9 ετών, απολαυσαν υπεροχα ζυμαρικά φτιαγμενα στον Ξενωνα της Φλογας με μεράκι και νοστιμιά από εθελοντες,για την απαραιτητη …ενέργεια, συνεργασια και αλληλεγγυη!!!
Ακουσαν την Πρόεδρο της Φλόγας κ. Μαρία Τρυφωνιδη να μιλά για το εργο του γνωστου Συλλόγου, ανανεώνοντας ετσι μεσα απο τα λογια της τους δεσμους  με το εργο της Φλόγας, Και ακουσαν επίσης  και τον εχοντα την ιδεα της δημιουργίας της Ομαδας εθελοντών Δρομεων της Φλόγας κ. Παύλο Διακουμάκο να παρουσίαζει τους δρομείς και το στόχο της συμμετοχής αλλά και τους αγωνες που εχουν πάρει μερος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό..
 
Χειροκροτείστε- Ενισχύστε!

Την Κυριακή λοιπόν όταν δείτε στον Μαραθώνιο (ή στα 5 και 10 χλμ) την φανέλλα της ΦΛΟΓΑΣ, χειροκροτείστε! Εναι και καλοί αθλητές, με διακρίσεις, είναι όμως και πολύ καλοί συνανθρωποι, που εχουν αφιερωσει τα βήματα τους στα παιδιά με καρκίνο και στον αγώνα για την αντιμετωπισή του.
Και αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στην ΦΛΟΓΑ και στο έργο της, καντε κλικ στην ιστοσελίδα της, https://www.floga.org.gr/. Εκεί θα βρείτε τον τρόπο να την ενισχυσετε οικονομικά!
Oπως και στο Ηλεκτρονικο καταστημά της για Χριστουγεννιάτικα και άλλα δώρα:http://eshop.floga.org.gr/
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016