Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας το “χαβά” του! Βίντεο με το Oruc Reis στη δημοσιότητα

Το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας,  δημοσίευσε το πρωί  νέες εικόνες με το Oruc Reis υποστηρίζοντας πως δεν θα επιτραπεί ο εκφοβισμός στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο  twitter και συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

“Οι φρεγάτες και οι κορβέτες των Ναυτικών Δυνάμεων συνεχίζουν αποφασιστικά το καθήκον τους να συνοδεύουν / προστατεύουν το ερευνητικό πλοίο ORUÇREÇS, το οποίο συνεχίζει να εργάζεται στις περιοχές δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν θα επιτρέπεται ανομία ή εκφοβισμός στην περιοχή”

Στο βίντεο ο κυβερνήτης της Φ/Γ GEDIZ απευθύνεται στον Κυβερνήτη του ερευνητικού λέγοντας ότι έχουν εντολή να τους συνοδέψουν και να τους προστατέψουν καθόλη τη διάρκεια των εργασιών τους, με τον κυβερνήτη του ORUC REIS να απαντά ότι νιώθουν ασφαλείς με τα πολεμικά πλοία δίπλα τους….

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016