Είθισται ο απερχόμενος Αρχηγός να εύχεται στον διάδοχό του “καλή τύχη”. Αυτό δεν συνέβη σήμερα στη ΣΣΕ. Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής την πολύ καλή και αξιοπρεπή κατά τ΄ άλλα ομιλία του δεν συμπεριέλαβε κάποια ευχή για τον Αντιστράτηγο Γιώργο Καμπά, που αναλαμβάνει το τιμόνι του ΓΕΣ. Θα χρειαστεί και η τύχη για να προχωρήσει μπροστά το Στρατός Ξηράς.

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την πολιτική ηγεσία. Αναφερόμαστε στον Π.Καμμένο ο οποίος τον στήριξε όχι μόνο όσο ήταν υπουργός αλλά και μετά .Όταν ανακοινώθηκε η αποστρατεία Στεφανή, ο Καμμένος με μήνυμά του στο twitter έκανε λόγο για μεγάλη απώλεια.

Και τα δύο σχολιάστηκαν από παριστάμενους.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής, ήταν όπως έπρεπε να ΄ναι. Λιτή και συνάμα εντυπωσιακή. Κόσμος πολύς κι αυτό δεν ήταν έκπληξη. Στεφανής και Καμπάς είναι από τους πιο “επικοινωνιακούς” και “κοινωνικούς” στρατιωτικούς.

Στις φωτογραφίες το νέο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο που έχει ν΄ ανέβει “ένα βουνό”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016