Φέτος ουδείς σκέφτηκε να πάει στα Ίμια για να ρίξει ένα στεφάνι στην περιοχή στη μνήμη  των τριών Αξιωματικών μας, κάτι που έκανε τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Καμμένος ως ΥΕΘΑ.

Φαίνεται ότι αυτή η παράδοση προβλημάτισε φέτος την Άγκυρα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΙ όλη τη προηγούμενη εβδομάδα έγιναν «υπόγειες επαφές», με την Άγκυρα να διερευνά αν θα υπάρξει συνέχεια στην παράδοση Καμμένου . Απάντηση δεν δόθηκε και την Παρασκευή τα ξημερώματα το Oruc Reis εμφανίστηκε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Όπως μετέδωσε ο Μ. Κωστίδης το Oruc Reis αποχώρησε όταν “διασφαλίστηκε”, ότι δεν θα πάει κανένας Έλληνας αξιωματούχος στα Ίμια.

Εχουμε γράψει και τα προηγούμενα χρόνια που ο Καμμένος πήγαινε στα Ίμια με ελικόπτερο ή πολεμικό πλοίο , ότι ορθώς γινόταν η κίνηση .Είχαμε 3 νεκρούς και μια ελάχιστη κίνηση τιμής επιβάλλεται.

Αν δεχτούμε την τουρκική απαίτηση ποιος μας λέει ότι δεν θα μας θέσουν θέμα και για τις εκδηλώσεις μνήμης στη Λέρο για το Βασίλισσα Όλγα! Αποστρατικοποιημένη θέλουν και τη Λέρο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016