Τελετή εγκαινίων του Συγκροτήματος Κτιρίων «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.
Στην τελετή παρέστησαν η Α.Ε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) κ. Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Μπλούμης, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού & Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος κ. Αντώνιος Νομικός, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, ο Δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κ. Γεώργιος Αγουρίδης και ο σύμβουλος ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» πρέσβης κ. Βασίλειος Κασκαρέλης.
Η ανακαίνιση χαιρετίστηκε από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος επισήμανε ότι συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση των υποδομών διαβίωσης των Ευελπίδων, παρέχοντας τους τις ιδανικές συνθήκες για την προπαρασκευή τους, ως μελλοντικοί ηγήτορες του Στρατεύματος.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016