“Κακό χαμό” στο Αιγαίο “βλέπει” ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας…

“Κακό χαμό στο Αιγαίο” , βλέπει ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Επικαλέστηκε δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου γι΄ αυτή την άποψη…

Η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται κανένας χαμός στο Αιγαίο… Οι Τούρκοι γράφουν ότι το Barbaros έπλευσε πρόσω ολοταχώς προς το Καστελόριζο. Δεν το….καταλάβαμε και το τι γράφουν οι Τούρκοι προφανώς δεν είναι…ευαγγέλιο.

Επίσης οι Τούρκοι στο Αιγαίο κάνουν παραβιάσεις και υπερπτήσεις κοντά …στο διάστημα, κάτι που παλαιότερα δεν ήταν σύνηθες.

Προφανώς υπάρχει μια προσπάθεια να δίνουν καθημερινό παρόν στο Αιγαίο. Αλλά το “κακός χαμός” που λέει ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα πραγματικά συμβαίνουν.

Το 2019 θα γίνουν εκλογές, είναι το μόνο βέβαιο. Τον μήνα ψάχνουμε. Συνεπώς αντιπολιτευτικό άγχος που εκφράζεται μάλιστα μέσω θεμάτων που έχουν σχέση με την Άμυνα δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Τα όσα λέγονται από την αξιωματική αντιπολίτευση για τα Σκόπια, το άλλο μεγάλο θέμα που απασχολεί, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στο μέλλον, αν υπάρξει κυβερνητική αλλαγή.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016