Διαξιφισμοί 

(Ειδησούλες και σχόλια ατάκτως ερριμμένα)

από τον Κων. Φράγκο

Το άκρον άωτον της ξεφτίλας

 • Η ΕΛΒΟ, το μοναδικό κρατικό εργοστάσιο οχημάτων, απαξιωθέν  από το 2011, πνέει τα λοίσθια.  Οκτώ χρόνια χαμένα που οι άθλιοι υπεύθυνοι – αρμόδιοι, οι κυβερνήτες δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη λειτουργία.  Δεν θέλησαν…
 • Σε λίγο θα χρειασθεί ο Στρατός, οι ΕΔ γενικότερα, οχήματα.  Ποιος θα τα κατασκευάσει;  Θα τα’ αγοράσουμε με διεθνή διαγωνισμό τον οποίον πιθανότατα, θα κερδίσει η Τουρκία γιατί παράγει χιλιάδες στρατιωτικά οχήματα, σε καλές τιμές και κάνει εξαγωγές;
 • Είναι συγκεκριμένα πρόσωπα που πρέπει να λογοδοτήσουν που τώρα παριστάνουν τους υπερπατριώτες.  Να βρεθεί η αρχή της κατάρρευσης τότε που η Κυβέρνηση διόριζε άχρηστες διοικήσεις ή παράδιδε το εργοστάσιο στην εποπτεία ιδιωτών.  Αλλά και η Αριστερή (;) κυβέρνηση εσιώπησε…. Εξελίσσονται τέσσερις διαγωνισμοί, εκποιήσεις τώρα.
 • Περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας (εγκατάσταση, ακίνητα, εξοπλισμός κλπ)
 • Εκποίηση ανταλλακτικών
 • Οικοπέδων στο Καλοχώρι
 • Εκποίηση στρ. οχημάτων (υποβολή προσφορών μέχρι 4-03-19)
 • Οι ενδιαφερόμενοι είναι : Αραβική MUBADALE (HAE),

Τσεχική ECHAL BUR ARMY, Γαλλική NEXTER, Γερμανική KRAUSS-MAFFEI, νοτιοαφρικανική PARAMOUNT

 • Την υπόθεση χειρίζεται το ΥΠΟΙΚ (Πιτσιόρλας) ΥΕΘΑ (Π. Ρήγας)
 • Καλά κρασιά…

Σκοτεινές Δυνάμεις τορπιλλίζουν

 • Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα του  ΒΕΝΙ ως πολιτικού, πέραν των αναφερόμενων την προηγούμενη Δευτέρα, είναι ο Νόμος περί Προμηθειών 3816/11, ένα τερατώδες κατασκεύασμα, που ακόμη ο ΣΕΠΚΥ ονόμασε Νόμο ΜΗ Προμηθειών.  Λες και το έκανε επίτηδες ο ΒΕΝΙ για να καταστήσει αδύνατη τη συντήρηση των οπλικών συστημάτων.  Δεν επέτρεψε να τον σχολιάσουν τα Επιτελεία.  Τόσο σοφόν θεωρούσε εαυτόν δεν ανεχόταν σχολιασμό ή παρατηρήσεις.  Γράφει γι’ αυτόν ο κ. Μάρκος Μουζάκης: Αυταρχικός, ανίκανος να αποδεχθεί κάτι το διαφορετικό το οποίο θεωρούσε αυτονόητο για την αφεντιά του, υπερφίαλος, εγωπαθής.  Τώρα, βέβαια, τα «μαγειρέματα» του πολιτικού παρασκηνίου ίσως τον ωθήσουν μέχρι τη θώκο του ΠτΔ!! Πλήρης αξιοκρατία!
 • Τον ολέθριο αυτό νόμο κατάφερε η Γεν. Διεύθυνση εξοπλισμών, με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια, να τον αλλάξει με ένα νέο, τον οποίο τον έθεσε σε διαβούλευση, σχολιάσθηκα από τους χρήστες δηλ. τα Γενικά Επιτελεία και έγινε αποδεκτός.
 • Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο που είναι η Βουλή.  Εκεί παρουσιάστηκαν κάποιοι «σοφοί» και «ειδικοί» που πρότειναν να μην γίνει αλλαγή αλλά να τροποποιηθεί ο παλαιός!  Χρειάζεται βρεγμένη σανίδα.  Ποιος θα την πάρει;

Ευτυχώς, γλυτώσαμε

 • Έγινε ο λεγόμενος μίνι, ανασχηματισμός άνευ, έστω, μιας μικρής προσπάθειας μείωσης των αριθμών των λεγεωναρίων – Υπουργών της Κυβέρνησης.  Ωδυνεν όρος και έτεκεν μυν
 • Οι φήμες επέμεναν ότι θα συμπληρωθεί και η «κενή» θέση ΥΦΕΘΑ μετά την παραίτηση της αξιοπρεπούς κ. Κόλια η οποία ουδέν έργο παρήγαγε.  Φυσικό, αφού δεν της είχαν ανατεθεί αρμοδιότητες:

Ευτυχώς δεν περίσσευέ, φαίνεται, κάποιος προς «βόλεμα» και η ουδέν προσφέρουσα, θέση του ΥΦΕΘΑ έμεινε κενή.

 • Η ανάθεση Υπουργείων, βέβαια, δεν έχει την παραμικρή σχέση με προσόντα προτεινόμενου ή της λογικής της ειδικής προετοιμασίας, του έγκαιρου κεντρικού, κυβερνητικού προγράμματος.  Δεν ενδιαφέρει τον εκάστοτε Καίσαρα ποιος είναι ο κατάλληλος, ο καλά προετοιμασμένος, ο αποτελεσματικός.  Όλα τα «επιφανή» κομματικά στελέχη και οι νομενκλατούριοι, ακόμη και οι κραυγαλέες σαβούρες είναι κατάλληλοι για οποιοδήποτε Υπουργείο.  Ζήτω το Έθνος.

Μηδενικός πολιτικός πολιτισμός

 • Προ ημερών το Προεδρικό Μέγαρο άνοιξε τις πύλες του προς τιμή του Διπλωματικού Σώματος.
 • Προσήλθαν τα γνωστά πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ελίτ, μεταξύ των οποίων ο τ. Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης.
 • Οι προσκεκλημένοι, εισερχόμενοι, χαιρετούσαν στην είσοδο τον Πρόεδρο κ. Πάκη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.  Ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης χαιρέτησε τον Πρόεδρο αλλά προ του Πρωθυπουργού έκανε μεταβολή και έδειξε τα οπίσθια του.
 • Οποία απέχθεια, περιφρόνηση η απαρέσκεια είχε ο κ. Α.Κ. δεν έπρεπε να τον παρασύρει σε τέτοια πράξη, δείγμα έλλειψης στοιχειώδους κοινωνικής ευγένειας και πολιτικού πολιτισμού.  Αν δεν του άρεσε ο Τσίπρας δεν έπρεπε να μεταβεί στην δεξίωση.  Παρόμοια έλλειψη πολιτικού πολιτισμού είχε επιδείξει και ο κ. Σαμαράς όταν απήλθε του Μεγάρου Μαξίμου χωρίς να παραδώσει στον κ. Τσίπρα.  Καφρίλα στην κορυφή!
 • Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες της πολιτικής καριέρας του κ. Α.Κ. προ του 1974.  Το 1981-82 ήταν Υπουργός Εργασίας και εισήγαμε νόμους που συνέβαλαν στην ισχυροποίηση του συνδικαλισμού, ενέργεια που πλήρωσε ακριβά η Χώρα, στη συνέχεια.  Το 1993 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Βουλής, αξίωμα που το κράτησε μέχρι το 2004.  Το 1999 ίδρυσε την τηλεόραση της Βουλής, Πρυτανείο εκτός της κρατικής τηλεόρασης, κάτι το καινοφανές παγκοσμίως.  Το ίδρυμα αυτό κοστίζει τεράστια ποσά ετησίως τα οποία αν διοχετεύονταν στην Άμυνα ή άλλο κρίσιμο τομέα της χώρας θα έπιαναν τόπο.  Δεν γνωρίζω τον αριθμό των διορισθέντων από τον κ. Α.Κ. στη Βουλή. Ταυτόχρονα ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει «Η Προεδρική Δημοκρατία κινδυνεύει από ανήκουστο βλάβη από τα παρακμιακά φαινόμενα και εκφυλισμό των δημοκρατικών θεσμών…»
 • Θα συμφωνήσω με τις διαπιστώσεις του τ. Προέδρου της Βουλής γιατί δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον Τσίπρα.  Αλλά θα ερωτούσα τον επιτιθέμενο τα παρακάτω.
 • Όταν το διάστημα 1993-96 η Χώρα εκυβερνάτο από την διαβόητη Μιμή, τις καφετζούδες και τις μοιρολογίστρες, φαινόμενα εντελώς παρακμιακά που ως επακόλουθο είχαν τον εξευτελισμό του κράτους και το δράμα της Ύμιας είχε ανησυχήσει ο κ. Πρόεδρος;
 • Όταν συνέβη η απάτη του Χρηματιστηρίου, το όργιο των ΟΑ, οι αρπαχτές των εξοπλισμών, ο ολέθριος εκτροχιασμός της Χώρας επί διακυβέρνησης κ. Καραμανλή πάλι είχε μείνει ασυγκίνητος;
 • Η πολιτική του κ. Τσίπρα είναι ευάλωτη και οδηγεί σε εκφυλιστικά φαινόμενα, δεν αντιλέγω.  Αλλά πορωμένοι και παρηκμασμένοι πολιτικοί τύπου Κακλαμάνη δεν μπορεί να ασκούν κριτική.  Η παρουσία τους εξυπηρετεί τον κ. Τσίπρα, και είναι ευνόητο αυτό. Τέλος γιατί ο κ. Πρόεδρος βλέποντας την οικονομική κατάντια της Χώρας επιμένει να χρησιμοποιεί διαμέρισμα πολιτικών Γραφείων εκτός Βουλής, με δαπάνες του Κράτους, και διορισμούς μετακλητών;  Τι προσφέρει;

Ο κ. Θόδωρος Τσουκάτος

( Ο κ. Θ.Τ πληροφορούμενος ότι ο κ. Σημίτης δήλωσε

άγνοια για τις μίζες)

 • Τ’ αυτί και το μάτι του Σημίτη, όπως τον χαρακτήριζαν, είπε ενδιαφέροντα πράγματα στη δίκη για την υπόθεση SIEMENS που διεξάγεται τις ημέρες αυτές στο Εφετείο Αθήνας. 
 • Ο πανίσχυρος «στρατηγός», τον οποίο σήμερα κάνει πως δεν γνωρίζει ο Σημίτης, καταθέτει ότι την παραμονή των εκλογών του 2000 το κόμμα έλαβε από ιδιωτική χρηματοδότηση 16 δις δρχ (περίπου 50 εκ. ευρώ). Δεν ανέφερε τους χορηγούς, απλά πρόσθεσε ότι ανάλογες χρηματοδοτήσεις γίνονται και σήμερα. Για το κατηγορητήριο εις βάρος του, για το 1 εκ. γερμανικά μάρκα που πήρε από το Χριστοφοράκο για τις ανάγκες του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι ήταν εν γνώσει ο κ. Σημίτης και το ποσόν κατατέθηκε στο ταμείο του κόμματος.
 • Βέβαια, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, ανάλογα ποσά όδευαν και στο ταμείο της ΝΔ και πιθανώς και σε άλλα κόμματα.
 • Αυτός ήταν ο ωραίος, θαυμαστός, δημοκρατικός πολιτικός κόσμος των ΣημιτοΚαραμανλήδων που έστρωναν τον δρόμο της δύστυχης Ελλάδας στην διαφθορά και την χρεοκοπία. 
 • Δεδομένου ότι ΟΥΔΕΙΣ ελέγχθηκε ή τιμωρήθηκε γι’ αυτή την κραιπάλη και βλέπω την Αριστερά να σιωπά, τίποτα δεν με εμποδίζει να υποθέσω ότι η χρηματοδότηση συνεχίζεται και σήμερα.

Αλλαγή και απάνω τούρλα

 • Το ΚΙΝΑΛΛ της κ. Φώφης Γεννηματά προχωράει σε γενική ανανέωση, σε αλλαγές, σε άλματα προς τα εμπρός μακράν μικροπολιτικών και κομματικών πρακτικών του παρελθόντος.
 • Έτσι, μετά την μελετημένη αξιοποίηση των νέων, αναμάρτητων πολιτικών κ. Ε. Βενιζέλου (επικεφαλής λίστας επικράτειας) Γ. Παπανδρέου, εκλογής ex-officio στην Αχαΐα, η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Παπανδρέου στην Ευρωβουλή. Ο κ. Ν. Παπανδρέου απαίτησε, όψιμα, να προσφέρει στην χώρα συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση , από το «μετερίζι» της χρυσοφόρας ΕΕ. Ο κ. Ν.Π είναι συγγραφέας και αν δεν κάνω λάθος, μηδέποτε εργάστηκε. Η απόφαση της Φ.Γ σχολιάστηκε ανάλογα από τα ΜΜΕ. Ιδού το σκίτσο του θαυμάσιου Πετρουλάκη από την Καθημερινή

 • Βέβαια, τον αγώνα θα δώσουν τα τζόβενα της παράταξης κ. Σκανδαλίδης, Λοβέρδος, Τόνια Αντωνίου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Κεγκέρογλου, Πρωτόππας και άλλοι νέοι…. Τινές υπήρξαν βασικά στελέχη του εκτροφείου της Μιμής.
 • Ζήτω η αλλαγή.
 • Ο αγώνας των ανθρώπων ενάντια σε κάθε χυδαία εξουσία είναι ο αγώνας της μνήμης έναντι της λήθης.   Μίλαν Γκούντερα

Δοξάστε τους!

 • Τέλος του 17 διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρευνα της αξιόπιστης WORLD VALUES SURVEY (Παγκόσμιος Έρευνα Αξιών).  Ανάμεσα στ’ άλλα τέθηκε το θέμα πόση εμπιστοσύνη έχουν οι ερωτηθέντες σε 26 θεσμούς.  Την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη συγκέντρωσαν οι ΕΔ, τα Πανεπιστήμια (82,5 τμ), η Αστυνομία 70,7, η Εκκλησία 65,4, η Βουλή   14,2% (20η θέση) Κυβέρνηση 12,90% (23η θέση) και κόμματα 7,2% 25η θέση (προτελευταία) (Εφημ. ΤΣ13.02.19).
 • Την διάβασαν ή την ανέλυσαν τα φθαρμένα, χρεωκοπημένα, διεφθαρμένα κόμματα, ΟΛΑ, που συνεχίζουν την εγκληματική, έναντι της Χώρας, τακτική του Νεοποτισμού, των διορισμών, της πελατολογίας;  Ντροπή σας, ωρέ αφιλότιμοι.  Που μας πάτε;

Αδιόρθωτοι, κολλημένοι στη διαφθορά

 • Αντιγράφω σχόλιο από την συντηρητική Καθημερινή (12.02.19) του κ. Βασ. Στίγκα με τίτλο ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.  Το αφιερώνω στους καταδεχομένους μάταιες ελπίδες… Τίποτα δεν αλλάζει… Όσο περνάει ο καιρός και εμπεδώνεται η παράσταση νίκης της ΝΔ στις εκλογές, ενισχύεται η πεποίθηση ότι το μεγαλύτερο στοίχημα του Κ. Μητσοτάκη δεν θα είναι να πείσει τους Ευρωπαίους αλλά να συγκρατήσει τον κομματικό Στρατό του, ο οποίος ετοιμάζεται ήδη, το ρεσάλτο για την ανακατάληψη του Κράτους… Καθώς η ώρα του ρεσάλτου πλησιάζει και τα στρατεύματα ανασυντάσσονται μετρούν δυνάμεις, μοιράζοντας θέσεις και αξιώματα για την επαύριο της νίκης για ν’ αντικαταστήσουν άλλους κομματικούς στις διευθυντικές θέσεις…
 • Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα….

Ελλάς – Τρελάς

 • Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται δύο κόμματα – φαντάσματα.  Το Λαφαζανικό (ΛΑΕ) και το Βαρουφακικό Μ25, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τα οποία παραδόξως, εκπροσωπούνται στην Ευρωβουλή!

Το πρώτο με τον κ. Χουντή και το δεύτερο με την φοβερή κ. Σ. Σακοράφα .

 • Αμφότεροι εξελέγησαν υπό την αιγίδα και σκέπη Τσίπρα.  Δραπέτευσαν αλλά, ως είθισται στον Ελληνικό ανυπόληπτο πολιτικό κόσμο, δεν παρέδωσαν την έδρα τους.  Ποιος αφήνει το μέλι, τη χλίδα της Ευρωβουλής;
 • Για δείτε τον κυρ-Μήτσο Παπαδημούλη, από τους 2-3 κορυφαίους του ΣΥΡΙΖΑ.  Αντί να έχει αρπάξει ένα Υπουργείο, να προσφέρει έργο και να βοηθήσει τον Αρχηγό προτιμά να «μάχεται» για τον αριστερισμό και την Δημοκρατία από το χρυσό «μετερίζι» των Βρυξελλών.  Δεν το κουνάει.
 • Ωστόσο ο Πρόεδρος Λαφαζάνης αρθρογραφεί λιθοβολώντας την Κυβέρνηση ενώ το νου τον έχει στο Παρίσι.  Που  τον χάνεις, που τον βρίσκεις να τρέχει με ένα κίτρινο τζάκετ πίσω από τον Μελανσόν.
 • Ο σύντροφος Βαρουφάκης άρχισε, πολύ αργά, να βρίζει τον Καμμένο.  Τώρα που έπεσε…Κακοήθεια…
 • Οι αξιοσέβαστοι Αρχηγοί Κομμάτων γιατί δεν συμβάλλουν στην εξαφάνιση των γυρολόγων της πολιτικής.  Γιατί δέχονται με ανοιχτές αγκάλες τους ξεφτίλες, περιηγητές;
 • Π.Καμμένος (ΣΚΑΪ 14/02): Σε περίπτωση ανάγκης εθνικής ενότητος θα ψήφιζα ως Πρωθυπουργό τον κ. Κων. Καραμανλή ….

Πάει.. λάλισε ο άνθρωπος.

 • Είναι μεγάλη τύχη να γεννηθείς και να πεθάνεις Έλληνας.  Το ενδιάμεσο είναι μεγάλη ατυχία.  Αρκάς

Ψυχραιμία, παιδιά

Δεν είμαι γιατρός και είναι πολύ αργά για να γίνω.  Δικαίωμα, όμως, να ερωτώ για τ΄ αφορώντα στην υγεία μας.  Μήπως οι σκληρές επιθέσεις που δέχεται το 401 ΓΣΝΑ για την εγχειρήσεις επέμβασης εμφύτευσης ειδικών βιολογικών αορτικών βαλβίδων (Καρδιολογική Κλινική) είναι θέμα ιδιωτικών συμφερόντων; Ψάξτε το οι «αρμόδιοι»

Θαλασσοδάνεια στους Εθνοπατέρες

 • Με τον κ. Πολάκη έχω ασχοληθεί πολλάκις και κυρίως με την ικανότητα του να ενταφιάζει διαγωνισμούς προμήθειας οχημάτων ΕΚΑΒ την έλλειψη των οποίων αισθάνονται οι ασθενείς πολίτες.   Επομένως δεν θα ασχοληθώ με το δάνειο του.
 • Απλά αυτό το θέμα με έκανε να ψάξω και γρήγορα να ανακαλύψω ότι πληθώρα εθνοπατέρων έχουν λάβει, αθόρυβα και επιλεκτικά τεράστια δάνεια από Τράπεζες, τα οποία μου φαίνονται δυσκολότατα, να τα εξοφλήσουν πχ. Μια χαριτωμένη κυρία που κουνάει επιθετικά το δείκτη των χεριών της (ΝΔ), οφείλει 713.318 € (!!!) και ένας άλλος ΚΙΝΑΛΛ 420.000€.  Πως θα τα ξοφλήσουν;  Απλά περιμένουν να γίνει, σε κάποια φάση, κάποιο «κόλπο» που θα διαγράψει. Η κλεπτομανής, αρπαχτική και βουλημική συντεχνία των πολιτικών κάτι θα βρει.

Η Τράπεζα Αττικής

 • Αφού το «σύστημα» του συνδικάτου, τίναξε στον αέρα την Αγροτική Τράπεζα μετά έπεσε στην Αττική.
 • Κατά την περίοδο 2000-2011 ο δανεισμός των κομμάτων έφθασε τα 272.449.000 €.  Την μερίδα του Λέοντος ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (ΝΔ 106.43.000€, ΠΑΣΟΚ 92.292.000€).  Το ΚΚΕ ακολουθεί 10.971.000€, ΣΥΝ 8.277.000€
 • Η ΑΤΤICA BANK έχει την ευτυχία να διοικείται από τον κ. Τάκη Ρουμελιώτη, ένα άνθρωπο του πολύ βαθέος ΠΑΣΟΚ, στενό συνεργάτη του αείμνηστου Α. Παπανδρέου από εποχή Κοσκοτά.  Ο κ. ΤΡ αποτελεί μια σταθερή αξία στο συνδικάτο.  Αγαπητός, καλόβολος, δοτικός, στοργικός στο συνδικάτο, ευγενής, άνθρωπος all whether.  Τον αγαπούν όλοι, δίνει σε όλους χωρίς να πολυεξετάζει τα πράγματα για εγγυήσεις.
 • Από το 2011 μέχρι το 2015 δηλ. Κυβέρνηση Γιωργάκη και Αντωνομπένηδων η ATTICA BANK χορήγησε δάνεια σε εταιρείες, με χαμηλή χρηματοληπτική  διαβάθμιση, με επιτόκιο μικρότερο της αγοράς και με μηδενική ή μερική εξασφάλιση!!!  Δύο Εισαγγελείς, κ. Χρ. Ντζούρης και Γ. Γεωργαντάς μετά προκαταρτική εξέταση, καταλήγουν σε δίωξη της Τράπεζας με βαρύ κατηγορητήριο και στους 6 δανεισθέντες για ηθική αυτουργία. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το τελευταίο.  Και οι 6 εταιρείες δεν επρόκειτο να λάβουν δάνειο αν στην Τράπεζα δεν επενέβαινε η πολιτική εξουσία.  Επαναλαμβάνω για να μην το ξεχνάτε : Γιωργάκης και Αντωνομπένηδες! Ονόματα προσεχώς…..

Mea culpa

 • Στο προηγούμενο σκιαγραφώντας τον ακατανόμαστο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ (επί Προέδρου Μπους ΙΙ) Τσένι και την εμπλοκή του στο σύστημα C4I των Ολυμπιακών αγώνων, ανέφερα ότι τα θύματα των ΗΠΑ (στρατιωτικοί) στο Ιρακ έφθασαν τις 60.000.  Φίλος, γνωρίζων το θέμα καλλίτερα από μένα με διορθώνει 5-6.000.  Ο.Κ.
 • Οι δύστυχοι Ιρακινοί, όμως ξεπέρασαν το 1 εκ.

Η λίστα της Ευρωβουλής της ΝΔ

 • Ομολογουμένως φέρει στοιχεία ανανέωσής και αξιοκρατίας.  Ωστόσο παραμένουν ακλόνητα τα αμφιλεγόμενα μέλη της προηγούμενης «φρουράς» με απαίτηση Σαμαρά, που δεν ήταν ο,τι το καταλληλότερο για Ευρωβουλή.
 • Όλα όμως ακυρώνονται όταν επικεφαλής της λίστας είναι ο Βαγγέλης (Μεϊμαράκης), άγλωσσος, άνευ παιδείας, υβριστής και αποτυχών, θλιβερά, ΥΕΘΑ.
 • Ωστόσο ο κ. ΚΜ θα μπορούσε να επιλέξει έστω ένα βετεράνο Στρατιωτικό για την Ευρωβουλή.  Ας μην μιλήσω για επίπεδο, επαγγελματική κατάρτιση, γλώσσες κλπ. Αυτή τη στιγμή αναφέρω, τυχαία,  τους Στρατηγούς Μ. Κωσταράκο, Κ. Γκίνη, Αλκ. Στεφανή, Ναύαρχο Χρηστίδη. Θα κέρδιζε πολλά.

Προσεχώς

 • Ακόμα λίγο Σημίτης, ΒΕΝΙ, Βαγγέλας (Μεϊμαράκης)
 • Το ΤΑΜΑ του έθνους.  Λεφτά υπάρχουν..
 • Μικρή λίστα «μπαταχτσήδων» του Νοσοκομείου ΝΤΥΝΑΝ
 • Η αναθεώρηση – φιάσκο του Συντάγματος.  Κοινή συναινέσει. Οι του συνδικάτου αποφάσισαν:

Κανένα βήμα προς τα εμπρός, κανένας θεσμός

 • Τι θα γίνει, επιτέλους, με τον εκσυγχρονισμό των F-16 όταν οι Τούρκοι αγοράζουν S-400 και F-35;  Να είσθε βέβαιοι ότι θα τα πάρουν.
 • Έρχονται τα ελικόπτερα ΟΗ 58. Καλοί είναι και αυτοί.
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016