Προτάσεις για την χρηματοδότηση των Ενόπλων Δυνάμεων ακούγονται πολλές. Ακούσαμε πρόταση για λαχείο , τώρα υπάρχει και τη διεξαγωγή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μαραθωνίου με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Εθνικής Άμυνας.

Από που προέρχεται η πρόταση:

Με δεδομένη τόσο την ένταση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων όσο και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να απευθυνθούμε στην πατριωτική συνείδηση κάθε Έλληνα και Ελληνίδας και να σημάνουμε ένα προσκλητήριο ουσιαστικής στήριξης της Εθνικής μας Άμυνας.

Το ΔΣ του ThinkTank ΡΕΥΜΑ (Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση & Ανασυγκρότηση) στην τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας την διεξαγωγή ενός τηλε/ραδιο-μαραθωνίου με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Εθνικής Άμυνας.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο σταθμός σας διαθέτει υψηλό πατριωτικό φρόνημα και θα ανταποκριθεί άμεσα στην πρότασή μας. Στην προσπάθεια υλοποίησης της δε θεωρείστε εκ των προτέρων δεδομένες τις υπηρεσίες του φορέα και των στελεχών μας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016