Η Τουρκία ζει τον εφιάλτη του κορονοϊού, με το καθεστώς να προσπαθεί περισσότερο να κρύψει την πραγματική εικόνα, παρά να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο για τους πολίτες. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την τουρκική αεροπορία να προσπαθεί να προκαλέσει και σε περιοχές διόλου συνηθισμένες. Νέο πεδίο δράσης για τους Τούρκους είναι ο Έβρος.

Προσπάθησαν κι απόψε να τον προσεγγίσουν ,μόλις έπεσε το φως της ημέρας. Δεν το κατάφεραν αφού τα ελληνικά ραντάρ τους είχαν από νωρίς εντοπίσει και μαχητικά της ΠΑ, τους ανέμεναν. Οι Τούρκοι δεν παραβίασαν τον εναέριο χώρο, αλλά η όλο και συχνότερη παρουσία τους στον Έβρο ,δείχνει ότι η ελληνική ΠΑ, θα ΄χει δουλειά όχι μόνο στο Αιγαίο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016