Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενοχλήθηκε απ΄ όσα είπε στην συνέντευξή του στο Militaire Magazine για την απαράδεκτη συμπεριφορά της Τουρκίας και απάντησε μ΄έναν άκρως προκλητικό τρόπο: “Κοιτάξτε ποιοι μας δίνουν μαθήματα, αυτοί που ρίχνουν δακρυγόνα ξεδιάντροπα  αθώων»!

Ο ΥΠΕΞ στη συνέντευξή του στο Militaire Magazine έστειλε ένα απλό μήνυμα στην Τουρκία: “Η αυτοσυγκράτηση δεν είναι αδυναμία”. Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε τον Τσαβούσογλου που ξεδιάντροπα προσπερνά ποιος έχει στείλει στον Έβρο 6.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Ξεδιάντροπα προσπερνά ότι ως κοινός εκβιαστής απαιτεί από τους Ευρωπαίους να του κάνουν “τα κέφια”, διαφορετικά θα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια όσα έχει συμφωνήσει με την ΕΕ ,έχοντας εισπράξει και πολλά δις! Ξεδιάντροπα προσπερνά ότι είναι ΥΠΕΞ μιας χώρας που συνεργάζεται ανοιχτά με τζιχαντιστές τους οποίους χρησιμοποιεί στη Συρία και στη Λιβύη!

Όλα αυτά τα ξεχνά ο ξεδιάντροπος κ. Τσαβούσογλου!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016