Οι ευχές Κοτζιά για καλό Αύγουστο προκάλεσαν πολλά σχόλια αφού είχαν πολλά μηνύματα. Ο πρώην ΥΠΕΞ δεν άφησε κανένα αναπάντητο. Δεξιά και Αριστερά

Γράφει στο Facebook:

Απευθύνω σε φίλους ευχές κάθε πρωτομηνιά. Οι της ΝΔ θεωρούν τις τρυφερές ευχές πράξη “αντεθνική”. Οι φιλοχουνταίοι “προδοσία”. Τα δοξασμένα Νέα φιλοπόλεμη. Οι σημιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ εθνικιστική. Έχουν μπερδέψει τον καλό συμβιβασμό με την άνευ αρχών υποχώρηση της οποίας είναι οπαδοί.

ΥΓ.1 χαρακτηριστικό του δημόσιου διάλογου στην Ελλάδα είναι ότι ενώ έγραψα ειδικό άρθρο για τα ελληνοτουρκικά, εκείνοι τα έβαλαν με το πρωτομηνιάτικο μήνυμά μου.

ΥΓ. 2 Αυτά τα παιδιά του Σημίτη και Ψυχάρη που μάζεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να με κατηγορούν “ότι δεν κατάλαβα το πνεύμα των Πρεσπών”! Τι να κάνουμε, ομολογώ, δεν μας έδωσε ο θεός εξίσου μυαλό και “πνεύμα”.

ΥΓ.3. Εχει γούστο όταν οι έλληνες “αντεθνικιστές” υιοθετούν με μεγάλη ευκολία τις εθνικιστικές θέσεις της Τουρκίας

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016