Μέχρι στιγμής η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, δείχνει να είναι υπό έλεγχο. Και όλοι ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι. Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων πρωτίστως, δίνουν μια τιτάνια μάχη, χωρίς να ΄χουν στη διάθεση τους, ούτε τα απαραίτητα. Δεν διστάζουν να φωνάξουν και να προειδοποιήσουν ότι οι ελλείψεις που υπάρχουν πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν,γιατί η ατομική ευθύνη στην οποία φαίνεται ότι έχουμε ποντάρει τα πάντα δεν αρκεί. Υπάρχει και η κρατική ευθύνη.


Είναι ενδεικτικό ότι νοσοκομεία σ’΄ όλη την Ελλάδα με ανακοινώσεις τους καλούν τους πολίτες να βοηθήσουν από το υστέρημα τους, για να γίνουν οι βασικές προμήθειες. Μετά από την Καστοριά και το νοσοκομείο της Καβάλας ζητά τη βοήθεια των πολιτών.


Στο βίντεο ένας από τους ιατρούς που ύψωσε φωνή και ανάστημα μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα της κρατικής ΕΡΤ.

Οι ιατροί μας φωνάζουν για τις ελλείψεις! Ποιος τους ακούει; from Militaire.gr on Vimeo.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016