Η Renault έγινε η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που δημιούργησε και μας συστήνει τη Liv, την πρώτη Virtual Ambassador που στο εξής θα ενδιαφέρεται για εμάς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η Liv είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από ψηφιακά pixels. Πρόκειται για μια όμορφη, σύγχρονη και δυναμική παρουσία που όμως είναι «εγκλωβισμένη» στον virtual κόσμο της. Ωστόσο δίνει άλλη διάσταση στον τρόπο που κινείται ο οδηγός εντός και εκτός δρόμου.

Γίνεται και αυτή κομμάτι του πραγματικού κόσμου, δραπετεύοντας από τα γκρίζα όρια της εικονικής ζωής της, εξερευνώντας τα μέρη ως πραγματική. Ζει τη δύναμη των σύγχρονων κινητήρων βενζίνης, νοιώθει την ασφάλεια που της προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα, εξερευνά τον κόσμο, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, ενώ παράλληλα νιώθει ενθουσιασμό μετά από μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016