Φ.Γεννηματά: “Δεν έχουμε δώσει λευκή επιταγή στον κ.Μητσοτάκη για να διαπραγματευθεί τα εθνικά μας θέματα”

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μιλά στο Militaire.gr για τα εθνικά θέματα και ειδικά για τα ελληνοτουρκικά, επαναλαμβάνοντας ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας πρέπει να διαμορφώσουν μια συμπαγή εθνική γραμμή και να εκπέμψουν ένα ισχυρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Αυτός είναι και ο λόγος που επιμένει στη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, την οποία ο πρωθυπουργός προς το παρόν αρνείται.

Η Φ.Γεννηματά υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει να συζητήσει και να συνεργαστεί με τους πολιτικούς αρχηγούς, γιατί “δεν θέλει να αναλάβει δεσμεύσεις. Θέλει να ΄χει τα χέρια του λυμένα για να διαπραγματευτεί μόνος του”.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ λέει ότι το κόμμα της “δεν έχει δώσει λευκή επιταγή στον κ.Μητσοτάκη για να διαπραγματευτεί τα εθνικά μας θέματα”.

Ασκεί κριτική για τον ένα χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και απαντά σ΄ όσα υποστήριξε στη Βουλή ο πρωθυπουργός για την αμυντική βιομηχανία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016