Τα ellinikahoaxes.gr δημοσιοποίησαν ένα εξαιρετικά διαφωτιστικό βίντεο για το πως άρχισαν τα επεισόδια στη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στη Βουλή.
Όπως γράφουν “από το βίντεο αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι υπήρξε σχέδιο για εισβολή ακροδεξιών διαδηλωτών στη Βουλή, και όχι μέλη άλλων πολιτικών-ιδεολογικών χώρων όπως είδαμε σε διάφορα δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.
Το σήμα έδωσε η γνωστή εθνικίστρια Γεωργία Μπιτάκου, εκ των βασικών ομιλητών της συγκέντρωσης, η οποία προειδοποίησε ότι τη μέρα της ψήφισης της Συμφωνία «το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι δικό μας».
Στη συνέχεια πήγε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και κάλεσε τους διαδηλωτές να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο. Ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια.
Και το κερασάκι της τούρτας στο τέλος.
Ο “αφρικανός” Δημήτρης Ανθρακέας μαζί με την Γεωργία Μπιτάκου, λίγες μέρες πρίν.

(Το βίντεο περιέχει πλάνα από το υλικό του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου)

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016