Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
12/02/2023 | 22:46
Militaire News

Η απόλυτη κυβερνητική υποκρισία για τα Σώματα Ασφαλείας και τις ΕΔ σε μια φωτογραφία

Η απόλυτη κυβερνητική υποκρισία για τα Σώματα Ασφαλείας και τις ΕΔ σε μια φωτογραφία

Τι θα συμβεί αν εν ενεργεία στρατιωτικός «εντοπιστεί» σε προεκλογική κομματική εκδήλωση, με πολιτικά; Αν πρόκειται για εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος αυτή την περίοδο δεν θα πάθε τίποτα. Για όλα τ ΄  άλλα κόμματα εγγυήσεις δεν υπάρχουν.

Ακόμη και μετά από την εκκωφαντική παρουσία με στολή του Α/ΓΕΕΘΑ στην ομιλία Σαμαρά ,είναι βέβαιο ότι κανένας στρατιωτικός δεν αισθάνεται άνετα να πάει για να ακούσει την ομιλία ενός υποψηφίου, όπως έχει δικαίωμα κατά την άποψη μας. Υπάρχει…κίνδυνος για την πειθαρχία του στρατεύματος…

Αυτά όμως δεν ισχύουν για τα Σώματα Ασφαλείας. Αυτό καταλάβαμε παρακολουθώντας τα βίντεο από την κομματική εκδήλωση-κοπή πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Ο γνωστός από τις συχνότατες τηλεοπτικές του εμφανίσεις συνδικαλιστής της αστυνομίας Σ.Μπαλάσκας ήταν «πρώτο πλάνο»!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που σε ότι αφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις σιχαινόταν τον συνδικαλισμό ,αγκάλιασε και ασπάστηκε τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνοντας ότι το βραβείο υποκρισίας η ΝΔ και ο αντιπρόεδρος της το κερδίζουν πολύ άνετα : ναι στους συνδικαλιστές σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, αρκεί να ψηφίζουν ΝΔ και να έρχονται στις συγκεντρώσεις μας για να «μαζεύουμε και ψηφαλάκια».

Δεν πέφτουμε βεβαίως από τα σύννεφα αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την απόλυτη περιφρόνηση και την υποκρισία…

Βεβαίως δεν έχουμε ξεχάσει και θα υπενθυμίσουμε στον κ.Άδωνι Γεωργιάδη ότι χρωστά εδώ και έξι (6) χρόνια μια τεράστια συγγνώμη για το ψεύδος που είχε πει εναντίον εν ενεργεία τότε στρατιωτικού . Αναφερόμαστε στον Ανέστη Τσουκαράκη ,τότε πρόεδρο της ΠΟΕΣ και «κόκκινο πανί» για τη ΝΔ και τον Α.Γεωργιάδη, λόγω της «σφαλιάρας» με την απόφαση του ΣτΕ υπέρ των στρατιωτικών για τις περικοπές που τους είχαν επιβληθεί. Ο κ.Γεωργιάδης είχε κατηγορήσει δημόσια τον κ.Τσουκαράκη ότι δήθεν είχε αποκαλέσει προδότη τον Αντώνη Σαμαρά ,πρωθυπουργό εκείνη την περίοδο. Αποδείχτηκε ότι έκανε λάθος αλλά ακόμη δεν έχει βρει το θάρρος να ζητήσει ένα συγγνώμη.

Ο Τσουκαράκης αποστρατεύθηκε και θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ στον Πειραιά. Αν εκλεγεί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση τους με τον Γεωργιάδη. Ο Συνταγματάρχης δεν μασάει…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης