Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
01/01/2023 | 06:05 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Ένας ΕΜΘ απαντά σε άρθρο από τους ΑΣΣΥ

Ένας ΕΜΘ απαντά σε άρθρο από τους ΑΣΣΥ

Διαβάζοντας την διαμαρτυρία συναδέλφου προέλευσης ΑΣΣΥ που αποτύπωσε σκέψεις και απόψεις ,απαξιωτικές για τους συναδέλφους προέλευσης ΕΜΘ ,είμαι στην δυσάρεστη θέση να του απαντήσω.

Αγαπητε συνάδελφε προέλευσης ΑΣΣΥ μάλλον ξεχνάς, και ξεχνάς επιλεκτικά , ξέχνας ότι η ΣΜΥ μέχρι το 1995 ήταν μια σχολή στην οποία οι συνάδελφοι εισέρχονταν χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις, όπως ακριβώς και οι συνάδελφοι ΟΠΥ ,ξεχνάς ότι η πολιτική ηγεσία άλλαξε τα υποχρεωτικά έτη υπηρετήσεις από 25 σε 35 ,με ότι αυτό έφερε στην πορεία .Οι συνάδελφοι από ΑΣΣΥ δεν επηρεάστηκαν στην απονομή βαθμών και οικονομικών απολαβών από αυτό , οι συνάδελφοι ΕΜΘ όμως αδικήθηκαν κατάφορα , τοσομε την απονομή βαθμών όσο και οικονομικά . Κανένας δεν αρνήθηκε το βαρος των υποχρεώσεων που εκπίπτουν από τους βαθμούς , άλλωστε όλοι σχεδόν εκτελούμε καθήκοντα πολλά παραπάνω από τους κατεχόμενους βαθμούς μας.
Είναι κρίμα λοιπόν να υπάρχουν συνάδελφοι που εθελοτυφλουν και δεν βλέπουν την πραγματικότητα . Η σύμπνοια και συναδελφικοτητα ειναι αυτά που βοηθούν να πηγαίνουμε μπροστά, όχι οι ανούσιες διαμαρτυρίες .Δεν αρμόζει σε Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων .
Μετά τιμής ένας συνάδελφος ΕΜΘ. 
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης