Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
01/11/2022 | 18:12
Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Η “Μελωδία της Ευτυχίας” στην συναυλία αγάπης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, στις 4/11 στο Πολεμικό Μουσείο

Η

Μια ξεχωριστή συναυλία αγάπης με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και κύριο θέμα το μιούζικαλ η «Μελωδία της Ευτυχίας», διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, στις 8.30 μμ, στο Πολεμικό Μουσείο (Ριζάρη 2), με ελεύθερη είσοδο.

Σκοπός της συναυλίας είναι η ηθική και οικονομική στήριξη του φορέα «Strongme», ο οποίος παρουσιάζει σημαντικό κοινωνικό έργο υποστηρίζοντας με τις δράσεις του θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας.

Η «Μελωδία της Ευτυχίας», έκανε πρεμιέρα το 1959 και από τότε έχει ανέβει στα μεγαλύτερα μουσικά θέατρα του πλανήτη. Έχει αποσπάσει πέντε Όσκαρ και έχει αναδειχθεί ως μία από τις πλέον εμπορικές παραγωγές όλων των εποχών.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της εκδήλωσης επισημαίνει: «Η Περιφέρεια Αττικής στέκεται αρωγός σε κάθε δράση που υπηρετεί, εκτός από την ψυχαγωγία, και την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών για κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα. Η συναυλία αγάπης υπηρετεί ακριβώς αυτό το σκοπό, προβάλλοντας ένα έργο που προάγει τα διαχρονικά μηνύματα της αισιοδοξίας, της πίστης, της αξιοπρέπειας και της αγάπης για τη μουσική και τον άνθρωπο».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης