Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
21/09/2021 | 10:57
Militaire News

Military Club: Επιδότηση αγορών σε Super Market

Military Club: Επιδότηση αγορών σε Super Market

Το Military Club από την ίδρυσή του εργάζεται αδιάλειπτα για την επίτευξη προνομίων και μειώσεων του κόστους ζωής των συναδέλφων, πολύ δε περισσότερο αυτό το διάστημα που βιώνουμε όλοι μας τις αυξήσεις στην καθημερινότητά μας. Ένα από τα κόστη που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, καθόσον αφορά ανελαστική δαπάνη  των οικογενειών μας, είναι τα προϊόντα του Super Market.

Σας θυμίζουμε ότι το Military Club ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ των συναδέλφων στο Super Market, με τη χρήση της επαναφορτιζόμενης Κάρτας Αγορών ΑΒ.

Για να αντιληφθείτε το όφελος αναλογιστείτε το εξής παράδειγμα:

Εάν φορτίζετε με 300 ευρώ μηνιαίως την Κάρτα Αγορών ΑΒ, με την επιδότηση 10% επί του ποσού φόρτισης από το Military Club (δηλαδή, 30 ευρώ κέρδος), σε ετήσια βάση εξοικονομείτε 360 ευρώ. Και το ποσό αυτό αυξάνει, με κάθε πρόσθετο προνόμιο του Military Club που αξιοποιείτε, σε τομείς όπως ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο, πιστωτική κάρτα, κινητή και σταθερή τηλεφωνία, είδη γραφείου και τεχνολογίας κλπ) εξοικονομώντας ίσως και ένα μισθό ετησίως.

Εάν ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε το προνόμιο της επιδότησης πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Military Club στο τηλ. 210.2849135, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης