Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
21/12/2020 | 09:24
Militaire News

Military Club: Επαναφορτιζόμενη κάρτα αγορών με μπόνους 10%!

Military Club: Επαναφορτιζόμενη κάρτα αγορών με μπόνους 10%!

Το Military Club και ο PHANTOΜΑΣ ιδρυτής του  Ζήσης Μιχαλόπουλος, συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά με τη συνεχόμενη επίτευξη του στόχου του που είναι η μείωση του κόστους ζωής των στρατιωτικών και των οικογενειών τους.

Οι δωροεπιταγές Super Market που μέχρι σήμερα διέθετε το Military Club με έκπτωση στους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, έχουν αντικατασταθεί με κάρτα η οποία είναι επαναφορτιζόμενη. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαδικασία φόρτισης μέσα από το website του Military Club επιλέγοντας το ποσό αγορών που επιθυμεί και η κάρτα του θα φορτιστεί με το ποσό αυτό αυξημένο κατά 10%.Για παράδειγμα, αν κάποιος καταθέσει για τις αγορές του 200 ευρώ, η κάρτα του θα φορτιστεί με το ποσό των 220 ευρώ.

Όπως λέει ο κ. Μιχαλόπουλος, “το όφελος των συναδέλφων από αυτή την παροχή και μόνο, ισοδυναμεί με μία αύξηση του μισθού τους άνω του 3%. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας συνδυαστικά τις εκπτώσεις του Military Club σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, εκπτώσεις στα Public, Media Market και μερικές χιλιάδες καταστημάτων σε όλη τη χώρα, αντιλαμβανόμαστε ότι μειώνουμε ουσιαστικά το κόστος ζωής των συναδέλφων.”

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε πάντα επιτυχίες, καθ΄όσον είναι ο μόνος φορέας που έχει κυριολεκτικά εναρμονίσει τη δραστηριότητά του, με την καταναλωτική καθημερινότητα των στρατιωτικών οικογενειών.

Πληροφορίες για όλες τις παροχές του Military Club μπορείτε να βρείτε στο www.militaryclub.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης