Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΝ
11/03/2016 | 06:25 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Η “μοναξιά” της Φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ και οι απαράδεκτοι μανδαρίνοι του Οικονομικών!

Η
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η “μοναξιά” της Φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ! “Μοναξιά” που αφορά στο πλήρωμά της φυσικά. Η Φρεγάτα απέπλευσε στις αρχές Φεβρουαρίου από τον Ναύσταθμο για να ενταχθεί στην νατοϊκή δύναμη SNMG2. Πριν από τα σχέδια και τις αποφάσεις για εμπλοκή αυτής της δύναμης στην υπόθεση του προσφυγικού.

Φυσιολογικά το πλοίο θα έπρεπε να επιστρέψει μετά από σχεδόν 40 ημέρες στη θάλασσα. Κι όμως όπως λένε οι πληροφορίες του Militaire.gr αποφασίστηκε να δοθεί ένας μήνας παράταση στην αποστολή του. Δεν έχουμε άλλη Φρεγάτα να στείλουμε;

Όλα αυτά την ίδια ώρα που οι μανδαρίνοι του υπουργείου Οικονομικών εξακολουθούν να παριστάνουν τους αδιάφορους και να μην υλοποιούν όσα υποσχέθηκαν στο ΥΠΕΘΑ. Σύμφωνα με τα οποία η ανάλγητη,ανόητη και καταστροφική για το ηθικό του κόσμου απόφαση να κοπούν τα “πλεύσιμα εξωτερικού” θα ανακαλούνταν άμεσα. Είπαν ψέμματα και δεν είναι η πρώτη φορά. Κάποιοι στο υπουργείο Οικονομικών δεν επηρεάζονται από αλλαγές κυβερνήσεων και φαίνεται να ταυτίζονται μ΄ όσα παράλογα κατά καιρούς απαιτούν οι δανειστές.

Το πλήρωμα της Φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ πλέει στη Μεσόγειο αλλά και στο Αιγαίο με “νατοϊκό καπέλο”. Και το πλήρωμά του ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να λαμβάνει τα “πλεύσιμα”. Το έχει πει δημόσια ο Καμμένος – στη συνέντευξή του στο Militaire.gr– το έχει ζητήσει εγγράφως ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας. Ποιοι και γιατί δεν το κάνουν;

Δεν αφορά μόνο στο πλήρωμα του ΣΑΛΑΜΙΣ,αλλά σ΄ όλα τα πλοία του Στόλου που συμμετέχουν σε διεθνείς αποστολές.

Αυτή η ιστορία με το υπουργείο Οικονομικών και τους μανδαρίνους του πρέπει να τελειώσει άμεσα. Έστω και με μεγάλη φασαρία.

Militaire.gr

                                                                                           

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης