Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Το στηρίζουμε την Κύπρο μέχρι τέλους δεν σημαίνει ότι τη βοηθάμε στην αυτοκτονία της! Ελπίζουμε…

Το στηρίζουμε την Κύπρο μέχρι τέλους δεν σημαίνει ότι τη βοηθάμε στην αυτοκτονία της! Ελπίζουμε...

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει σήμερα τους πολιτικούς αρχηγούς για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Κυπριακό. Ελπίζουμε ότι η εθνική συνεννόηση είναι δεδομένη. Πιστεύουμε ότι αυτό που είπε ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς,ότι δηλαδή η Ελλάδα στήριζε και θα στηρίζει μέχρι τέλους την Κύπρο δεν περιλαμβάνει και την “υποβοήθηση σε αυτοκτονία”…

Αν κάποιοι στην Κύπρο πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τους κατάπτυστους όρους που θέτει η Τουρκία,η Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ότι συμφωνεί ,μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι “στηρίζει μέχρι τέλους τη Κύπρο”. Γιατί πραγματικά θα στηρίζει το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας…

Δεν είναι δυνατόν κανένας να δεχτεί μια ακόμη νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής. Λέμε μια ακόμη ,γιατί όσο κι αν δεν μας αρέσει η λεγόμενη “διεθνή κοινότητα” με τις δήθεν “δημοκρατικές πεποιθήσεις” την έχει προ πολλού νομιμοποιήσει. Με τη σιωπή της και τα “χάδια” της στον θύτη και την διαρκή κοροϊδία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε τώρα και την παραμονή των κατοχικών στρατευμάτων στο όνομα μιας δήθεν λύσης,μόνο κα μόνο για να μπορέσουν οι ενεργειακοί κολοσσοί να ασχοληθούν απρόσκοπτοι με τιε συμφωνίες πώλησης του φυσικού αερίου.

Αν κάνουμε πίσω τώρα και στηρίξουμε την αυτοδιάλυση της Κύπρου, έρχεται η σειρά μας. Ο στρατηγός Αλευρομάγειρος που το 1974 με τους στρατιώτες του και τους ήρωες της ΕΛΔΥΚ κράτησε ζωντανή τη Λευκωσία το ΄χει πει. Ελπίζουμε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός θα το ΄χουν στο μυαλό τους. Πιστεύουμε ότι όλοι τους θα πάρουν αποφάσεις και θα τοποθετηθούν δημόσια με βάση το εθνικό συμφέρον κι όχι το πως δεν θα “κακοκαρδίσουν” τους ισχυρούς του πλανήτη που απαιτούν εδώ και τώρα λύση.

Το θέμα της Κύπρου είναι θέμα που μας αφορά όλους και κακώς τα ελληνικά ΜΜΕ το αντιμετωπίζουν με “χαλαρότητα” .Αυτές τις ημέρες “παίζεται” η τύχη ενός εθνικού θέματος και δυστυχώς παρακολουθώντας τα ελληνικά ΜΜΕ διαπιστώνουμε ότι …ο χιονιάς αξιολογείται ως πολύ σοβαρότερη είδηση από το ενδεχόμενο της οριστικής ήττας στο Κυπριακό.

Ελπίζουμε ότι ακόμη και τη τελευταία στιγμή όλοι μας θα καταλάβουμε την κρισιμότητα των στιγμών και δεν θα συμβάλλουμε στην “υποβοήθηση αυτοκτονίας” της Κύπρου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης