Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τούρκοι “υπάλληλοι” στα νησιά για τους πρόσφυγες – Το επιβεβαίωσε και ο Τόσκας

Τούρκοι

Ποιος να το ‘λεγε ότι ο Νίκος Τόσκας θα αναγκαζόταν να δεχτεί Τούρκους σε ελληνικά νησιά για να κάνουν ελέγχους για την καταγραφή προσφύγων. Το λέμε,γιατί όσοι γνώριζαν τον στρατιωτικό Τόσκα, είχαν την αίσθηση -όχι τυχαία- ότι ήταν από τους “σκληρούς” σ΄ ότι είχε να κάνει με την Τουρκία. Το είχε δείξει αυτό και για όσο διάστημα υπηρέτησε στον Έβρο. Η πολιτική όμως όλα τ΄ αλλάζει. Όλα τα “στρογγυλεύει”. Κάπως έτσι και ο “σκληρός” στρατηγός Τόσκας έβαλε κι άλλο νερό στο κρασί του … Έτσι όπως πάει βέβαια αυτό που τελικά πίνει είναι …εμφιαλωμένο νεράκι.

Τούρκοι υπάλληλοι εντός Ελλάδας θα συντονίζουν την επανεισδοχή μεταναστών στην Τουρκία,το επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Είπε ότι βάσει του πρωτοκόλλου που υπεγράφη στη Σμύρνη, υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκονται Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά, οι οποίοι θα φροντίζουν να γίνεται η προώθηση γρηγορότερα, ώστε σε 48 ώρες να επιστρέφουν στην Τουρκία οι οικονομικοί μετανάστες.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, οι συγκεκριμένοι παρατηρητές δεν θα είναι οπωσδήποτε  αστυνομικοί, αλλά μπορεί να είναι υπάλληλοι της τουρκικής γραμματείας μετανάστευσης. Ή και της ΜΙΤ θα προσθέσουμε εμείς…

«Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε το εθνικό συμφέρον», πρόσθεσε και ζήτησε να μην υπάρχουν δημοσιογραφικές υπερβολές. Τα μαθήματα δημοσιογραφίας ποτέ δεν έλειψαν από την επιχειρηματολογία του κ.Τόσκα. Δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τους δημοσιογράφους. Πάντα όμως ακολουθούσε την τακτική “όλοι στο ίδιο τσουβάλι” ,η οποία είναι επικίνδυνη. 

Militaire.gr

                                                                                                   

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης