Υποστηριξε το militaire
ΚΥΠΡΟΣ
10/09/2017 | 08:40
Militaire News

Τουρκοκύπριοι διεκδικούν την αεροπορική βάση Α.Παπανδρέου στην Κύπρο!

Τουρκοκύπριοι διεκδικούν την αεροπορική βάση Α.Παπανδρέου στην Κύπρο!

Τουρκοκύπριοι διεκδικούν  μεγάλο μέρος της γης στην οποίαν κτίστηκε η αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου!

Όπως γράφει ο  ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με απόφαση δικαστηρίου έχει αναλάβει διαχειριστής της περιουσίας ο  κ. Γιαννάκης Παπάς, ο οποίος απέστειλε στην εφημερίδα  και αντίγραφο απόφασης του Δικαστηρίου το οποίο τον όρισε διαχειριστή.

Ο κ. Παπάς ανέφερε επίσης στον «Φ», ότι αγόρασε τη γη από τους κληρονόμους του Τουρκοκύπριου ιδιοκτήτη και μάλιστα πλήρωσε στο Κτηματολόγιο, όπως είπε, τέλη €30.000.

Παρόλα αυτά η γη δεν μεταβιβάστηκε ακόμη επ’ ονόματι του λόγω της στάσης που τήρησε το υπουργείο Εσωτερικών. Όπως είπε, τώρα οι κληρονόμοι του ιδιοκτήτη επανέρχονται και του ζητούν να τους επιστρέψει την περιουσία τους με σκοπό να την πουλήσουν σε πολύ υψηλότερη τιμή σε άλλους Τουρκοκύπριους!

Σχολιάζοντας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το μεγαλύτερο μέρος της γης στο οποίο κτίστηκε η βάση ανήκε σε Ελληνοκύπριους και απαλλοτριώθηκε, τις απέρριψε και υποστήριξε πως κατέχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μεγάλο μέρος της γης στην οποίαν κτίστηκε η αεροπορική βάση καθώς και σημαντικό τμήμα του αεροδρομίου Πάφου αλλά και προσφυγικών συνοικισμών, του ανήκουν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης