Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τι είπε ο Καμμένος για την κατάργηση των σχολών ΣΤΥΑ,ΣΥΔ.ΣΙΡ της ΠΑ

Τι είπε ο Καμμένος για την κατάργηση των σχολών ΣΤΥΑ,ΣΥΔ.ΣΙΡ της ΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η κατάργηση των Σχολών της ΠΑ ΣΤΥΑ,ΣΥΔ και ΣΙΡ, που προβλέπεται στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ έχει προκαλέσει πάρα πολύ μεγάλες αντιδράσεις.Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μιλώντας χθες στην επιτροπή της Βουλής που συζητούσε το νομοσχέδιο “έδειξε” προς το ΓΕΑ,υποστηρίζοντας ότι από εκεί προτάθηκαν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Ο Καμμένος είπε ότι στο θέμα “που αφορά την αλλαγή στις σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας δεν έχει μπει ούτε ένα κόμμα ή μία τελεία από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας, παρά μόνο νομοτεχνικά, από στρατιωτικούς και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, που χειρίζονται σ’ αυτή την υπηρεσία το νομοθετικό έργο.

Θέλω, λοιπόν, σ’ αυτό να είμαστε απόλυτα σαφείς. Εμείς, αυτές τις διατάξεις που πρότεινε η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς να παρέμβουμε, τις φέρνουμε στην Επιτροπή να τις συζητήσουμε, να κάνουμε διάλογο και με τις ενώσεις των απόστρατων, αλλά και τις ενώσεις των ενδιαφερομένων. Έχει δίκιο, για παράδειγμα, η κ. Κανέλλη, στο θέμα της εξειδίκευσης ορισμένων κλάδων, γιατί πράγματι μπορεί οι προτάσεις που έχει κάνει η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας να τύχουν βελτιώσεων που αφορούν ειδικές ομάδες”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης