Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΠΑΡΑΝΟΙΑ Τούρκων! “Οι δυτικοί θα προκαλέσουν σεισμό στην Κωνσταντινούπολη για εκδίκηση”!!!

ΠΑΡΑΝΟΙΑ Τούρκων!

Μιλάμε πλέον για πόλεμο προπαγάνδας που δεν αγγίζει αλλά ξεπερνά τα όρια της παράνοιας! Τουρκικές εφημερίδες προσκείμενες στο καθεστώς Ερντογάν γράφουν στα σοβαρά απίθανες ανοησίες!

H τουρκική εφημερίδα YENI SOZ στο σημερινό της πρωτοσέλιδο έχει άρθρο το οποίο αναφέρει ότι η Δύση διαθέτει μηχανισμό πρόκλησης σεισμών τον οποίο θα χρησιμοποιήσει για να πλήξει την Κωνσταντινούπολη το προσεχές διάστημα ως αντίποινα για την αντίδραση του τουρκικού λαού η οποία οδήγησε στην αποτυχία του πραξικοπήματος της 15/7.

Δεν έχουμε μόνο εμείς πρόβλημα με …νεφελίμ όπως βλέπετε.Υπάρχουν και στην Τουρκία. Ασφαλώς κάθε λογικός άνθρωπος γελά με τέτοια δημοσιεύματα,αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτές οι υπερβολές δεν απευθύνονται στους λογικούς,αλλά στους φανατικούς.Σ΄ αυτούς που αποκαλούσαν χθες τον Ερντογάν “δώρο Θεού”.

Οι υπερβολές και οι ανοησίες δεν γίνονται αντιληπτές απ΄ αυτούς που είναι τυφλοί και κουφοί από τον φανατισμό.Κι ο Ερντογάν σ΄ αυτούς απευθύνεται.

Επιπλέον είναι σαφές ότι συνεχίζεται η τακτική της Τουρκίας να επιτίθεται μέσω των ΜΜΕ και μέσω δηλώσεων των Κυβερνητικών στελεχών, ακόμα και του Προέδρου Ερντογάν κατά της Δύσης και της Ε.Ε.

yeni soz 08082016

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης