Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΤΟΥΡΚΙΑ
26/07/2017 | 06:30 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Οι Τούρκοι στο “μιλητό” αγοράζουν S-400 και στην πράξη υπέγραψαν συμφωνία με Ευρωπαίους!

Οι Τούρκοι στο

Ο Ερντογάν “πουλάει τρέλα” με τους S-400, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η ιστορία μπορεί να του κοστίσει πολύ. Έχει αρχίσει να το καταλαβαίνει, διαπιστώνοντας ότι οι Κούρδοι ενισχύονται κάθε μέρα από τις ΗΠΑ.Γι΄ αυτό μπορεί να λένε πολλά οι Τούρκοι περί “κλεισμένης συμφωνίας” με τη Μόσχα αλλά ταυτόχρονα στην πράξη υπογράφουν συμφωνίες με Ευρωπαίους για άλλα αντιαεροπορικά συστήματα.

Η φωτογραφία είναι από την υπογρφή στυμφωνίας της  Eurosam  με τις τουρκικές εταιρείες Aselsan και Roketsan για συνεργασία στον τομέα της ανάπτυξης συστημάτων  αντιπυραυλικής-αντιαεροπορικής  άμυνας.

Σύμφωνα με τους συμφωνημένους όρους, οι εταιρείες θα διεξαγάγουν  μελέτη  με την τουρκική υποεπιτροπή αμυντικών βιομηχανιών (SSM) σε ένα σύστημα αεροπορικής και πυραυλικής άμυνας μεγάλης εμβέλειας που αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

Το μελλοντικό τουρκικό σύστημα θα κατασκευαστεί με βάση τις τεχνολογίες της Eurosam και την εμπειρία της  στην κατασκευή  επίγειων και ναυτικών συστημάτων με χρήση του πυραύλου Aster.

Στο πρόγραμμα θα γίνει επένδυση ύψους 11 δισ. Ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurosam Michel Vigneras δήλωσε: “Ο ιταλικός στρατός έχει αναπτύξει δύο μονάδες πυροδότησης SAMP / T από τον Ιούνιο του 2016, ως μέρος της συμβολής του ΝΑΤΟ στην υπεράσπιση της Τουρκίας  από πιθανές πυραυλικές απειλές στο νοτιοανατολικό τμήμα του ΝΑΤΟ.

“Η σημερινή συμφωνία είναι μια σαφής απόδειξη της προθυμίας και της ετοιμότητας των τριών εταιρειών να αναπτύξουν περαιτέρω τις ήδη υπάρχουσες ισχυρές δεσμεύσεις αμυντικής συνεργασίας και  να συνεργαστούν ως ισότιμοι εταίροι για έναν κοινό στόχο . Είμαι πεπεισμένος ότι σήμερα έχουμε θέσει τα θεμέλια μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας μεταξύ της Eurosam και της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας. “

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης