Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Οι πνιγμένοι του Αιγαίου “χαιρετούν” τους ανάξιους των Βρυξελλών! 42 νεκροί πρόσφυγες

Οι πνιγμένοι του Αιγαίου

Ούτε να τους φτύνεις! Οι λεγόμενοι Ευρωπαίοι “ηγέτες” δεν αξίζουν ούτε αυτό. Θα εξακολουθήσουν να πιστεύουν ότι …ψιχαλόζει! Σε Βερολίνο και Βρυξέλλες οι φερόμενοι ως ηγέτες των ισχυρών κρατών και των ευρωπαϊκών θεσμών μετρούν τους πνιγμένους στο Αιγαίο,όπως μετρούν τα ευρώ! Που τελικά είναι και τα μόνα που έχουν σημασία γι΄ αυτούς. Οι πνιγμένοι στο Αιγαίο πληρώνουν για να πνιγούν. Όχι τους Ευρωπαίους αλλά το χαϊδεμένο τους παιδί την Τουρκία. Κι αυτό το ξέρουν καλά οι “πολιτισμένοι” Ευρωπαίοι.

42 νεκροί σήμερα στο Αιγαίο. 17 είναι παιδιά. Και στο Βερολίνο η Μέρκελ υποδέχεται τον “μπαγασάκο” Νταβούτογλου που περιμένει πως και πως να τσεπώσει η Τουρκία τα 3 δις που έταξαν οι Ευρωπαίοι -δηλαδή οι Γερμανοί- για τους πρόσφυγες! Τα 3 δις για τα οποία …τσιρίζει ο Ντάϊσενμπλουμ ζητώντας να δοθούν “εδώ και τώρα” στην Τουρκία που κάνει…τόσο καλη δουλειά για το θέμα! Τι κάνει; Υποδέχεται πρόσφυγες,βγάζει λεφτά απ΄ αυτούς και μετά τους στέλνει να πνιγούν στο Αιγαίο. Φροντίζει χρόνια τώρα να μην σταματά η παραγωγή προσφύγων .Κάνει ότι μπορεί για να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Ναι η επίσημη Τουρκία τα κάνει αυτά και δεν είναι υπερβολή. Γιατί όταν μια κυβέρνηση επιτρέπει να έχει στηθεί όλο αυτό το κύκλωμα που λειτουργεί στα τουρκικά παράλια είναι  συνένοχη .

Όμως μεγαλύτερη αηδία προκαλούν οι Ευρωπαίοι! Αυτοί που αν τους βλέπουν από τους τάφους τους οι οραματιστές ηγέτες της Ενωμένης Ευρώπης θα έχουν γυρίσει ανάποδα στους τάφους τους! Βγαίνουν κάθε τόσο οι ανάξιοι να διοικήσουν ακόμη και περίπτερο και κουνάνε το δάχτυλο στην Ελλάδα επειδή λέει δεν φυλάει καλά τα “εξωτερικά συνορά τους”! Τώρα έγιναν συνορά τους! Και ζητάνε επίμονα να τα φυλάμε μαζί με το κράτος τρομοκράτη τη Τουρκία! Χωρίς ντροπή παίζουν βρώμικο παιχνίδι υπέρ των Τούρκων στο Αιγαίο. Είναι πολλοί οι Τούρκοι ψηφοφόροι στη Γερμανία και η Μέρκελ κάνει πολιτική με βάση τα ψηφαλάκια κι όχι με τις ψυχές . Έτσι λειτούργησε και λειτουργεί και στην λεγόμενη “ελληνική κρίση”. Με δημοσκοπήσεις και ποσοστά κι όχι με πολιτική.

42 άνθρωποι πνίγηκαν σήμερα. Και το χειρότερο είναι ότι όλοι ξέρουμε ότι δεν θα ΄ναι οι τελευταίοι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης