Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
22/10/2015 | 15:11 (ενημερώθηκε 9 έτη πριν)
Militaire News

Οι Ευρωπαίοι “εξυγιαντές μας” ανησυχούν για…τα κανάλια!

Οι Ευρωπαίοι

Δεν θυμόμαστε οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών να είχαν πει κουβέντα όταν ο Σαμαράς ένα ωραίο πρωί έκλεισε την κρατική ραδιοτηλεόραση. Αντιθέτως διαπιστώνουμε ότι έχουν μεγάλες ανησυχίες για τις άδειες των ιδιωτικών καναλιών.

Δεν λέμε ότι το νομοσχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση είναι τέλειο. Αλλά και οι πρεμούρα των γραφειοκρατών να εκφράσουν τις …ανησυχίες τους απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι δεν υπάρχει ίχνος καλών προθέσεων στα “σχέδια σωτηρίας” της Ελλάδας. Δουλειές έκαναν,δουλειές κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν.

Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να κατανοήσουμε τις…ανησυχίες.

Όπως μεταδίδουν λοιπόν οι ανταποκριτές από τις Βρυξέλλες “οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής βρίσκονται σε επαφή με τις ελληνικές αρχές σχετικά με πιθανές τροποποιήσεις στην εφαρμογή του νέου νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αννίκα Μπράιτχαρντ κατά τη σημερινή ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με την ίδια, η Επιτροπή αναμένει κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με συγκεκριμένα στοιχεία του νομοθετικού σχεδίου, τα οποία δε θέλησε να κατονομάσει. Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των εθνικών αρχών και των αρμόδιων κοινοτικών αρχών, κατέληξε η εκπρόσωπος”.

Μακάρι να έδειχναν ανάλογες ανησυχίες για τους απλούς πολίτες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης