Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΑ ΠΝ ΣΤΡΑΤΟΣ
07/03/2016 | 06:50 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ: Η μεγάλη αδικία κατά των στρατιωτικών και με τη βούλα του ΓΕΣ!

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ: Η μεγάλη αδικία κατά των στρατιωτικών και με τη βούλα του ΓΕΣ!

Τα οδοιπορικά για τους στρατιωτικούς είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των οικονομικών δυσκολιών που έχουν να αντιμετωπίσουν. Μόνο που είναι τόσο “στριμωγμένοι” που χρειάζονται κάθε σταγόνα όπως και ο διψασμένος στην έρημο.

Γι΄ αυτά τα οδοιπορικά έχουν ακούσει τα μύρια όσα από τους πολιτικούς ,τους πολιτικάντηδες και τα τελευταία χρόνια από τους γραφειοκράτες υπαλλήλους της τρόϊκας! Οι …εφευρέτες των οδοιπορικών κατηγορούν τους στρατιωτικούς για …οδοιπορικά μαϊμού! Εκείνοι τους τα έδωσαν για να μην αύξησουν τους μισθούς και τώρα κουνάνε και το δάχτυλο!

Υποτίθεται ότι από την 1/1/2016  ημερήσια αποζημίωση των στρατιωτικών θα ήταν  40 € από 1/12016 αλλά όπως προκύπτεθ από έγγραφο του ΓΕΣ που μας έστειλε η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ  το   ποσό παραμένει στα 29,35 €.

Κι αυτό δεν είναι το μόνο δυσάρεστο.

Δεν είμαστε καθόλου υπέρ του κοινωνικού αυτοματισμού θύματα του οποίου είναι μόνιμα οι στρατιωτικοί. Αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ,την παράγραφο 2 του εγγράφου του ΓΕΣ που λέει:

“Για το πολιτικό προσωπικό ισχύουν τα οριζόμενα στις διατάξεις του (γ) σχετικού νόμου ,τόσο για την ΗΕΕ (40 ευρώ) ,όσο και για την αποζημίωση του ξενοδοχείου”!

Αν το ΓΕΣ αντιμετωπίζει έτσι το στρατιωτικό προσωπικό τι να περιμένουμε από τους υπόλοιπους;

odoiporika

Militaire.gr

                                                                           

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης