Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
23/12/2017 | 06:10 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Νέο μισθολόγιο: ΕΜΘ και ΕΠΟΠ “στα κάγκελα” λόγω μειώσεων! Λάθη στους υπολογισμούς

Νέο μισθολόγιο: ΕΜΘ και ΕΠΟΠ

Τις τελευταίες ημέρες στο Militaire.gr φθάνουν μηνύματα από στελέχη των ΕΔ τα οποία παραπονούνται για μειώσεις που είδαν στις αποδοχές τους με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε ΕΜΘ και ΕΠΟΠ που είναι και οι πιο κακοπληρωμένοι.

Μας επισημαίνουν:

Τα προβλήματα σε ποσοστό 90% εντοπόζονται στην κατηγορία Γ (ΕΠΟΠ –  ΕΜΘ).Σε όλους σχεδόν έχουν γίνει λάθος οι υπολογισμοί στα μισθολογικά κλιμάκια αλλά και σε κρατήσεις.

Για παραδειγμα σε στρατιωτικό έγινε κράτηση 100 ευρώ για προαγωγή που ΔΕΝ έχει πάρει.Σε άλλους δεν έχει καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου .

Σε όλους σχεδόν δεν έχουν δοθεί το επίδομα παραμεθορίου και η οικογενειακή παροχή με τον σωστό τρόπο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαφορά στη μισθοδοσία με τα στελέχη που υπηρετούν στο εσωτερικού ή με αυτούς που δεν έχουν οικογένεια.

΄Ενα παραδειγμα. Συνάδελφος με 2 παιδια υπηρετεί στον ΄Εβρο και αντί να δει αύξηση 100 ευρώ στο μισθό του (όπως αναφέρει η εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ) έχει δει μείωση 67 ευρώ”.

Δεν είναι το μοναδικό αλλά ένα από τα πάρα πολλά μηνύματα που έχουμε λάβει,μάλλον το πιο αντιπροσωπευτικό. Αν πρόκεται για λάθη στους υπολογισμούς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα διορθωθούν στην επόμενη μισθοδοσία.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης