Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΥΠΕΘΑ
13/07/2016 | 06:58 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

“Μπαϊράκι” του υπ.Οικονομικών που “αγνόησε ” Τσίπρα-Καμμένο και έφτιαξε μόνο μισθολόγιο ΕΔ!!!

Το υπουργείο Οικονομικών αγνοεί τις κατευθύνσεις Τσίπρα αλλά και την πρόσκληση Καμμένου σε σύσκεψη και προχωρά αυθαίρετα στην σύνταξη του νέου μισθολογίου για τους στρατιωτικούς, προκαλώντας αγανάκτηση στο ΥΠΕΘΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες έφθασαν στο ΥΠΕΘΑ πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι “γκουρού” του υπουργείου Οικονομικών αγνόησαν το αίτημα για ευρεία σύσκεψη που έχει καταθέσει εγγράφως ο Καμμένος και συνέταξαν νέο μισθολόγιο για το οποίο κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι προβλέπει!

Επιτελείς του Καμμένου επικοινώνησαν με το υπουργείο Οικονομικών και επιβεβαίωσαν τα “μαντάτα”!

Η σπουδή του υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει στην σύνταξη του νέου μισθολογίου χωρίς να ενημερώσει κανέναν, αποτελεί εκτός από μία ακόμη επιβεβαίωση της αλαζονείας που χαρακτηρίζει πολλούς παράγοντες του οικονομικού κυβερνητικού επιτελείου, αλλά και ένα μεγαλοπρεπέστατο “άδειασμα” όχι του Καμμένου αλλά του ίδιου του Τσίπρα! Γιατί αυτό;

Ο πρωθυπουργός μετά από το προσφυγικό και την επιτυχημένη διαχείρισή του από τις Ένοπλες Δυνάμεις, έχει κατανοήσει απολύτως ότι αποτελούν το μοναδικό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού στο οποίο μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη για την αποτελεσματικότητά του. Σε συσκέψεις με το οικονομικό επιτελείο έχει δώσει σαφείς εντολές να μην υπάρξουν άλλες περικοπές, όχι επειδή ξαφνικά “αγάπησε” τους στρατιωτικούς, αλλά επειδή έχει καταλάβει ότι είναι προς το συμφέρον της ίδιας της χώρας να τους δυσαρεστήσει κι άλλο!
Ο κρατικός μηχανισμός έχει κυριολεκτικά “ξεζουμίσει” τα στελέχη και το προσωπικό των ΕΔ που το μόνο που λαμβάνουν είναι “παλαμάκια”, “μπράβο”  και απειλές νέων περικοπών!
Ο Τσίπρας ήταν ενήμερος και σύμφωνος να γίνει η σύσκεψη που είχε προτείνει ο Καμμένος και να φτιαχτεί ένα νέο μισθολόγιο με τις κατευθύνσεις που θα έδινε το ΥΠΕΘΑ.

Στο υπουργείο Οικονομικών όμως, κάποιοι επιμένουν να πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν σηκωμένο δικό τους “μπαϊράκι” και να κάνουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν…Κάποιος θα πρέπει να τους βάλει στη θέση τους και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Τσίπρα που έχει “φάει” και το άδειασμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης