Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Η Intracom συμμετέχει στην αναβάθμιση των γερμανικών πυροβόλων PzH2000

Η Intracom συμμετέχει στην αναβάθμιση των γερμανικών πυροβόλων PzH2000

Έξω πάμε καλά,που λέγαμε στο παρελθόν.Στο εσωτερικό τα χαλάμε. Γράψαμε για τα μαύρα χάλια της αμυντικής βιομηχανίας –ιδιωτικής και κρατικής– στην Ελλάδα.Οι δυνατότητες που έχουν κάποιες εταιρείες φαίνονται στο εξωτερικό και ίσως θα έπρεπε πρώτα απ΄ όλα οι ίδιες αλλά και το κράτος να εκμεταλλευθεί αυτές τις δυνατότητες και για την χώρα.Μία από τις εταιρείες που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό είναι η Intracom Defense Electronics η οποία υπέγραψε σύμβαση 4,1 εκ. Ευρώ με την Krauss Maffei Wegmann (KMW) για συστήματα ενδοεπικοινωνίας WiSPR, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των αυτοκινούμενων πυροβόλων  PzH2000 του Γερμανικού Στρατού.

Η συμφωνία είναι συνέχεια της επιτυχημένης υλοποίησης στο πρωτότυπο PzH2000, η οποία ολοκληρώθηκε το 2013 και όπου το WiSPR απέδειξε για μια ακόμη φορά την υπεροχή του σε περιβάλλοντα με σημαντική επιβάρυνση θορύβου. Οι παραδόσεις του συστήματος WiSPR για το πρόγραμμα αυτό θα ολοκληρωθούν τον Μάϊο του 2017.

Το WiSPR είναι ένα ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας με κατανεμημένη αρχιτεκτονική και κορυφαίες επιδόσεις στη μείωση του θορύβου, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικές επιχειρησιακές απαιτήσεις. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται από την IDE και χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, εργονομία, και μειωμένες απαιτήσεις υποστήριξης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεχιζόμενη διεθνή αναγνώριση των προϊόντων μας από χρήστες που έχουν γνώμονα την ποιότητα, γεγονός το οποίο μας ενθαρρύνει να κάνουμε περαιτέρω επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης