Υποστηριξε το militaire

Κατάδειξη στόχου από τουρκικό UAV και καταστροφή του από F 16! Εμείς απλά…κλαψουρίζουμε

Militaire News

Την ώρα που στην Ελλάδα όποιος κι ότι έχει σχέση με την αμυντική βιομηχανία -ιδιωτική και κρατική- απλά …κλαίγεται χωρίς  κανείς να κάνει ή έστω να προτείνει κάτι,στην Τουρκία προχωρούν.Και προχωρούν… Κι εμείς κοιτάμε …κλαψουρίζοντας,γκρινιάζοντας και κοιτάζοντας απλά πως θα βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου.

Οι Τούρκοι δεν φτιάχνουν…διαστημόπλοια! Ούτε καν αεροσκάφη που λένε ότι θα φτιάξουν.Ασχολήθηκαν με πράγματα που μπορούν να γίνουν από μια χώρα,το κράτος βοήθησε τις βιομηχανίες,αλλά κι αυτές κάτι έκαναν.Σχεδίασαν,αξιοποίησαν τους νέους επιστήμονές τους,έκαναν σχέδια,πρότειναν λύσεις,πίεσαν την κυβέρνηση και δεν περίμεναν να τους φωνάξουν και να τους δώσουν έτοιμα προγράμματα.

Αφορμή για τις διαπιστώσεις η πληροφορία από Τουρκία που λέει ότι στις 15 Ιουνίου το UAV KARAYEL πέραν της βολής 3 πυραύλων εκτέλεσε και κατάδειξη στόχου ο οποίος προσβλήθηκε από F-16.

Τι σημαίνει αυτό για τις τακτικές που μπορεί να ακολουθήσει η τουρκική αεροπορία ευνόητο. Το ακατανόητο για να επανέλθουμε στα δικά μας είναι γιατί εμείς ούτε αυτά τα απλά και εφικτά δεν έχουμε αρχίσει.

Δεν μας αφήνει φαίνεται το….κλαψούρισμα. Για την αμυντική βιομηχανία και τα χάλια της στην Ελλάδα σύντομα θα επανέλθουμε.Γιατί ορισμένα πράγματα πρέπει πλέον να ειπωθούν με το όνομά τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης