Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
04/05/2017 | 19:03
Militaire News

Η ΠΟΕΣ -κι όχι μόνο- προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τον “κλώνο” της!

Η ΠΟΕΣ -κι όχι μόνο-  προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τον

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της παράνομης όπως την χαρακτηρίζει “ομοσπονδίας” που εμφανίστηκε προσφάτως. Η ΠΟΕΣ δεν θα ΄ναι όπως μαθαίνουμε η μοναδική που θα επιλέξει αυτή την οδό.

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ:

Προσφάτως φέρεται να ιδρύθηκε φερόμενο δευτεροβάθμιο σωματείο με την ίδια ακριβώς επωνυμία με την Ομοσπονδία μας, ήτοι: «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών», δημιουργώντας παραπλανητική εικόνα και σύγχυση στους εν ενεργεία στρατιωτικούς, αλλά και σε τρίτους, στους κύκλους των οποίων επιχειρεί να εισβάλει διακαώς, ως υποτιθέμενος συνομιλητής.

Διατείνεται ότι εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, ενώ στην πραγματικότητα εκπροσωπεί μια ισχνή μειοψηφία [τρεις (3) ολιγομελείς Ενώσεις]. Κατά τρόπο δε αξιοθρήνητο, παρανόμως και καταχρηστικώς αντιγράφηκαν κατά δουλικό τρόπο τα δικά μας αναγνωριστικά κείμενα, προβαλλόμενα ως τα μοναδικά και πρότυπα, αλλά και αυτή η ίδια η σφραγίδα, ο τίτλος, ο σκοπός και όλα τα προσδιοριστικά εν γένει στοιχεία της Ομοσπονδίας μας. Ακόμα χειρότερα, κατ ́ ευθεία παράβαση του νόμου, από τους ίδιους που μάχονται για τη νομιμότητα, συνεστήθη και εμφανίζεται ως «ιδρυτικό μέλος» της ανωτέρω φερόμενης Ομοσπονδίας πρωτοβάθμια οργάνωση, ταυτόσημη κατ’ όνομα και καταστατικό με ήδη νομίμως, προϋφιστάμενη κατά το νόμο 4407/2016, οργάνωση στρατιωτικών, μέλος της Ομοσπονδίας μας.

Ο προφανής σκοπός παραμένει, μέσω της δημιουργίας σύγχυσης, όχι απλώς η διάσπαση, αλλά η διάλυση της όποιας συλλογικής έκφρασης δημιουργήθηκε τα τελευταία δεκατρία (13) χρόνια, μέχρι την ιστορική ψήφιση του ν. 4407/2016, κάτι που η Ομοσπονδία μας δεν θα επιτρέψει να συμβεί. Ήδη έχει κινηθεί δικαστικά και θα ενημερώσει σχετικά και όλες τς αρμόδιες δημόσιες και δικαστικές αρχές.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης