Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
12/08/2016 | 21:17
Militaire News

Η ιστορία της ΠΟΕΣ πολυτάραχη κι ας μην έχει Πατριαρχικές ευλογίες…

Η ιστορία της ΠΟΕΣ πολυτάραχη κι ας μην έχει Πατριαρχικές ευλογίες...

Η ιστορία της ΠΟΕΣ σε εναν τοίχο. Με έναν ιδιαιτερο τρόπο αποτυπώνει η ΠΟΕΣ την ιστορία της στην αίθουσα συσκέψεων στα γραφεία που ετοιμάζει στο Ταμείο του Εθνικού Στόλου. Αποκόμματα εφημερίδων διακοσμούν τον τοίχο δίνοντας την δυνατότητα στα μέλη των Ενώσεων να διαβάσουν για την …πολυτάραχη ιστορία της.

Δεν έχουν βέβαια μήνυμα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου όπως έχει ο ΣΕΕΝΣΑ του κ,Ηλία Κολύρη αλλά κάτι έχει κάνει και η ΠΟΕΣ.Έτσι κι αλλιώς ο ΣΕΕΝΣΑ εκτός από τις ευλογίες Βαρθολομαίου και ένα ολόκληρο άλμπουμ με φωτογραφίες από επαφές του με βουλευτές δεν έχει να μας αφήσει κάτι να τον θυμόμαστε από την βραχείας διάρκειας “συνδικαλιστική” του ιστορία.Ασφαλώς όπως διαπιστώνουμε από την ιστοσελίδα του θα συνεχίσει να μας απασχολεί ως σωματείο γενικού ενδιαφέροντος με ιδιαίτερη προτίμηση στα θέματα Εθνικής Άμυνας.Το οποίο θα ελπίζει ότι κάποια μελλοντική κυβέρνηση θα καταργήσει τον νόμο για τον “χακί συνδικαλισμό” και θα τον αναθέσει στο ΠΑΣΕΔ όπου συμμετέχει ενεργότατα ο ΣΕΕΝΣΑ και ο κ.Κολύρης.

Επειδή το ΠΑΣΕΔ μας …τράβηξε το αυτί περί χρήσης προσωπικών δεδομένων (!!!) και ζήτησε από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο να μας βάλει τιμωρία,θα επανέλθουμε αύριο με πολυ συγκεκριμένο ερώτημα που θα απευθύνεται και προς τον υπεύθυνο του τομέα Άμυνας της ΝΔ κ.Θανάση Δαβάκη.Το αναφέρουμε για να μην γράψουν αμέσως ανακοίνωση εναντίον μας από το ΠΑΣΕΔ.Ας αναμένουν κι αύριο και για να μας απαντήσουν και για να ζητήσουν ίσως την “εκτέλεσή” μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης