Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: Κοιμήσου Ευρώπη! Οι πολίτες σου εκτελούνται στους δρόμους

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: Κοιμήσου Ευρώπη! Οι πολίτες σου εκτελούνται στους δρόμους

Σοκαρισμένη η Ευρώπη μετρά ξανά πτώματα στους δρόμους. Να είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα …γυρίσει πλευρό και θα συνεχίσει τον μακάριο “ύπνο” της! Μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι πολύ σύντομα θα ζήσουμε το επόμενο χτύπημα στο έδαφος της Γηραιάς ηπείρου . Όσο η λεγόμενη Ενωμένη  Ευρώπη εξακολουθεί να λειτουργεί με το δόγμα “ο καθένας για την …πάρτη του” και κυρίαρχος στόχος είναι να βγάζουν κάποιοι όλο και περισσότερα λεφτά , οι φανατικοί πάσης “ιδεολογίας” και θρησκείας θα συνεχίζουν τον απάνθρωπο ασύμμετρο πόλεμο αφήνοντας πίσω τους πτώματα.

Ποια είναι η θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μέγα θέμα των προσφύγων και των μεταναστών; Όποιος την έχει καταλάβει να μας ενημερώσει. Εννοούμε την κοινή θέση που θα έπρεπε να είχε η ΕΕ. Αυτό που καταλαβαίνουμε ότι όσοι έχουν τα λεφτά -κι αυτοί είναι οι βορειοευρωπαίοι- πιστεύουν ότι μ΄ αυτά θα μπορεσουν να πληρώνουν …νοίκι στις “αποθήκες ανθρώπων” του νότου και να μην ασχολούνται μ΄ αυτά προβλήματα! Οι φανατικοί με τα καλάσνικοφ και τα εκρηκτικά στο Παρίσι τους υπενθύμισαν ότι δεν μπορούν να κοιμούνται πλέον ήσυχοι. Κι εδώ που τα λέμε τους είχε προειδοποιήσει ο Έλληνας ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και θυμόμαστε τι άκουσε.

Η λύση του προβλήματος δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Η Μέση Ανατολή φλέγεται και κανείς από τους μεγάλους του πλανήτη δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει κάτι ουσιαστικό για να σβήσει τις φλόγες. Αν δεν ηρεμήσει εκεί η κατάσταση για να δημιουργηθούν οι συνθήκες οριστικής ανάσχεσης του κύματος μεταναστών και προσφύγων τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Δυστυχώς δεν φαίνεται καθόλου πιθανό ότι έχουν την διάθεση οι ισχυροί να κάνουν κάτι. Μην ξεχνάμε ότι απ΄ αυτή την υπόθεση κάποιοι κερδίζουν πολλά. Χρήματα πρώτα απ΄ όλα.

Οι φράχτες που θα σηκωθούν σε διάφορα σημεία της Ευρώπης θα κοστίσουν δισεκατομμύρια στους πολίτες και κάποιοι θα τα βάλουν στα ταμεία τους.

Οι πολεμικές βιομηχανίες κάνουν …πάρτυ για ευνόητους λόγους.

Η Τουρκία, χώρα κλειδί ετοιμάζεται να εισπράξει τρία δις ευρώ ίσως και περισσότερα από το ευρωπαϊκό ταμείο για να παρέχει επί της ουσίας λίγες μέρες φιλοξενίας παραπάνω στους πρόσφυγες! Η “οικονομία” των προσφύγων που έχει στηθεί στην Τουρκία αποφέρει τεράστια κέρδη και δεν υπάρχει περίπτωση ο Ερντογάν και το καθεστώς του να την “χτυπήσει”.

Που είναι λοιπόν η Ευρώπη; Αυτή η περίφημη ΕΕ; ΗΠΑ και Ρωσία ξεκάθαρα παίζουν το δικό τους γεωπολιτικό παιχνίδι στην Συρία. Παιχνίδι που έχει προεκτάσεις σ΄ όλη τη περιοχή. Η Ευρώπη εκτός από δηλώσεις…ευχολόγια τι θέση έχει; Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για να δοθεί τέλος στο δράμα της Μέσης Ανατολής που προκαλεί όλα τα υπόλοιπα; Πρόσφυγες ,μετανάστες αλλά και “μεταφορά” φανατικών στο έδαφός της; Επιπλέον είναι πλέον προφανές ότι όλη αυτή η κατάσταση πριμοδοτεί την άνοδο της ακροδεξιάς και του νεοναζισμού σ΄ όλη την Ευρώπη. Θα εξακολουθήσει απλά να μετρά πτώματα πολιτών της στους δρόμους και μετά από λίγα 24ωρα θα ακολουθεί το …η ζωή συνεχίζεται; Συνεχίζεται πράγματι αλλά στην πολιτισμένη Ευρώπη γίνεται πλέον όλο και πιο εφιαλτική.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης