Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ: Νόμιμες με “βούλα” Καμμένου

ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ: Νόμιμες με

“Πράσινο φως” στην νομιμοποίηση των Ενώσεων Στρατιωτικών άναψε στην συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών με τον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα.

Ο κ.Βίτσας είπε στους εκπροσώπους της ΠΟΕΣ ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει έτοιμο το σχετικό σχέδιο νόμου,με το οποίο θα μπει τάξη στον χώρο του λεγόμενου “χακί συνδικαλισμού”. Και τι σημαίνει τάξη;

Το τελευταίο διάστημα “ξεφυτρώνουν” σαν μανιτάρια διάφορα “σωματεία” που το καθένα εκπροσωπεί υποτίθεται συγκεκριμένες ομάδες στρατιωτικών. Προφανώς και δεν είναι …σύμπτωση η εμφάνισή τους μετά από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Και γι΄ αυτό η φήμη που τις ακολουθεί είναι ότι προέχρονται ή τέλος πάντων πρόσκεινται φιλικά προς τη ΝΔ.

Είναι θέμα χρόνου να μας πρκύψουν και “Ενώσεις” που θα ελέγχονται από την Χρυσή Αυγή.

Επειδή το θέμα του “χακί συνδικαλισμού” είναι ένα ζήτημα που δεν γυρνάει πίσω, η μόνη λύση είναι να υπάρξει νομοθεσία που θα καθορίζει με λεπτομέρεια τον τρόπο και τα όρια λειτουργίας τους. Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια και πολλοι ΥΕΘΑ για να το καταλάβουν .Φαίνεται ότι ο Καμμένος θα είναι αυτός που θα βάλει τάξη στον χώρο των Ενώσεων. Για να δούμε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης