Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Δηλητηρίαση για τους νεοσύλλεκτους ναύτες λίγο πριν ορκιστούν!

Δηλητηρίαση για τους νεοσύλλεκτους ναύτες λίγο πριν ορκιστούν!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Για δηλητηρίαση των νεοσύλλεκτων λίγο πριν ορκιστούν κάνει λόγο το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων. Το περιστατικό όπως λένε έγινε την Παρασκευή και την …ευθύνη έχει το μενού που ήταν μακαρονάδα με κιμά.

Τι λέει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο:

Τη Δευτέρα 4/4/2016 και την Τρίτη 5/4 δεν δηλητηριάστηκε κανένας ναύτης στο ΚΕΝ Κανελλόπουλου: είχαν άδεια ορκωμοσίας

Υπεύθυνα ενημερώνουμε ότι σήμερα δεν υπήρξε κανένα κρούσμα τροφικής δηλητηρίασης στο ΚΕΝ Κανελλόπουλου.

Ο λόγος είναι ότι οι ναύτες δεν σιτίστηκαν στα εστιατόρια  του αφού ήταν μέρα Ορκωμοσίας και έφυγαν αμέσως μετά με άδεια.

Βεβαίως, την Παρασκευή 1/4/2016 το Πολεμικό Ναυτικό, με Υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμμένο, πρόσφερε  στους στρατευμένους μακαρόνια με κιμά, ο οποίος ήταν χαλασμένος. Όσοι ναύτες δεν έφαγαν αυτό το μαύρο πράγμα

που ονόμασαν κιμά την γλύτωσαν, αλλά οι υπόλοιποι ακόμη μπαινοβγαίνουν στην τουαλέτα.

Μισό τάγμα έτρεχε με διάρροια…

Καλό ποσοστό μπορείς να εκτιμήσεις, αφού οι άλλοι μισοί τη γλύτωσαν.

Φυσικά, εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχαμε ενημερώσει το ΓΕΝ για αυτό που όφειλε να γνωρίζει και να έχει αντιμετωπίσει.

Όποιος αναρωτιέται τι ρόλο παίζουν οι επιθεωρήσεις των μονάδων,μάλιστα όχι κανενός φυλακίου σε κάποιο ακριτικό νησί αλλά στην ΔΕΝ-Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης, ας ρίξει μια ματιά:

«Δε δίστασαν να μας μοιράσουν ληγμένες συσκευασίες τροφίμων στο δεκατιανό. Οι εγκαταστάσεις και τα μαγειρεία είναι σε τραγική κατάσταση. Βρωμιά και κατσαρίδες είναι παντού, ενώ τα καθαριστικά που υπάρχουν δεν φτάνουν ούτε για να καθαριστεί ένα τετραγωνικό. Όταν ζητήσαμε καθαριστικά και συνάδελφοι παραπονέθηκαν, η απάντηση που λάβαμε ήταν: Αυτά διαθέτει ο στρατός, εδώ είναι στρατός δεν παραπονιέσαι, μόνο εκτελείς, δεν είσαι Έλληνας πολίτης».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στους νεοσύλλεκτους ο διοικητής του ΚΕΝ φαίνεται να προσανατολίζεται στην αλλαγή του μόνιμου προσωπικού που εργάζεται στα μαγειρεία.  Βεβαίως το ζήτημα είναι συνολικότερο και απαιτείται διαφορετική προσέγγιση.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης