Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Διεθνή
22/03/2016 | 18:39
Militaire News

Αυτοί σκόρπισαν τον θάνατο στις Βρυξέλλες! Φωτό το τρομοκρατών

Αυτοί σκόρπισαν τον θάνατο στις Βρυξέλλες! Φωτό το τρομοκρατών

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, μετέδωσε ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο που συνδέεται με την τζιχαντιστική οργάνωση.

“Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις με ζώνες με εκρηκτικά και (εκρηκτικούς) μηχανισμούς, με στόχο ένα αεροδρόμιο και έναν κεντρικό σταθμό του μετρό στο κέντρο των Βρυξελλών, της πρωτεύουσας του Βελγίου”, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ.

Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι φερόμενοι δράστες της επίθεσης σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών έδωσαν στη δημοσιότητα οι βελγικές αρχές, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga. Πρόκειται στην ουσία για ένα καρέ από ένα βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας εντός του αεροδρομίου.

Τρεις άνδρες, με σκούρα μαλλιά, που σπρώχνουν καροτσάκια αποσκευών διακρίνονται σε αυτό το στιγμιότυπο, το οποίο δείχνει τους «υπόπτους» των επιθέσεων που προκάλεσαν τον θάνατο 14 ανθρώπων στο αεροδρόμιο, διευκρινίζει το Belga.

Το βελγικό πρακτορείο έλαβε «επιβεβαίωση από την ομοσπονδιακή εισαγγελία» ότι «μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα εικόνες» σύμφωνα με έναν υπεύθυνό του που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης